Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmyslania O Serwerze

pilos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Wszyscy na tym forum, ja was nie rozumie.. Na co dzień spotykam się tu z ludźmi którzy na widok tematu yitian2.pl, by po prostu zrobili wszystko aby zniszczyć go od podstaw..

Lecz nie to tu chciałem powiedzieć, a dokładnie właśnie Ci najgłośniejsi czasem ludzie, bluzgajacy itp. są najlepszymi graczami na tym serwerze.

Nie rozumie waszego zachowania, niszczenia czyjejś pracy dla waszej przyjemności gry. Nie potraficie chodź w najmniejszym stopniu dać administracji tego serwera jakiegoś dobrego słowa, za to co robią a naprawdę wiem że ich praca to nic łatwego.

Jeżeli nie chcecie grać na tym serwerze, lub gracie i nie chcecie się do tego przyznać to weźcie się ogarnijcie i zachowajcie swoje mało ambitne myśli dla siebie bo z reguły wasze wywody wyglądają jak słownik wyrazów potocznych i niezrozumiałych.

A kto chce kupować w IS to kupuje a kto nie nie robi tego, nikt nikogo nie zmusza. Osobiście gram na yitian2 i nie wydałem nic na tym serwerze a posiadam całe eq z IS jak to nazywacie.

Jeżeli się chce to i da radę, nie ważne jest to jak szybko coś zdobędziemy.. liczy się przyjemność gry i miłej atmosfery na serwerze co w całej okazałości yitian2.pl wam gwarantuje.

Wiele serwerów sprawdzałem ale żaden nie oferuje tego co yitian2.pl

Pozdrawiam i życzę miłego pisania o mnie.

Pilos.

• Dodaj nową pozycję...