Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Film Dobry/Najlepszy

Filmy  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki film najlepszy i który obejrze?

• Harry Potter i Insygnia ?mierci Cz. 1
      11
    • Podró?e Guliwera
      3
    • SOUL KITCHEN
      0
    • Jak si? pozby? cellulitu
      2
    • Sanctum
      3
    • Tron Dziedzictwo
      4
    • Inne( Podaj tytu? filmu)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłęm temat ponieważ moja klasa organizuje wyjazd do multikina "Stylowy"... I moja wychowawczyni kazała się popytac na różnych forach i stronach jaki film wybrac...

Dla szkół można zrobic dodatkową projekcję filmu... Pytam się was bo nie którzy byli na tych filmach...

Chodzi mi o filmy nowsze z 2010/11...

Daje + i 5 dla profa jak film mi/nam się spodoba...

Opublikowano

The fighter , cop out to dwa najlepsze teraz. Na fighterze bylem i jest swietny . Jackass 3d tez super chociarz malo w 3d jest . Harry bylem ale zanudza strasznie . Tron tez jest super . The green hornet bylem tez swietny film . Inception nie bylem ale poszedlbym . Soul kitchen taki sobie . Nie widzialem.

wakow9.png
Budowniczy
Opublikowano

The fighter , cop out to dwa najlepsze teraz. Na fighterze bylem i jest swietny . Jackass 3d tez super chociarz malo w 3d jest . Harry bylem ale zanudza strasznie . Tron tez jest super . The green hornet bylem tez swietny film . Inception nie bylem ale poszedlbym . Soul kitchen taki sobie . Nie widzialem.

Widać, że nie masz dużych wymagań :+)

Opublikowano

Tak wiem że nie jest nowy , ale i tak polecił bym Ci Forrest'a Gump'a jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek powstały :unsure:

@Edit: Albo Och Karol 2

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Polecam na podróze Guliwera ,dlaczego? ,bylem na filmie i musze przyznać że mnie bardzo rozbawił ,a w głównej roli Jack Black ^^ . Jeżeli na Harrego to musisz/musiszcie pójść również w lutym na 2 część ,bo po 1 będziesz/będziecie mieli niedosyt :)

@Edit Co do Trona to jest film żenada - nudna fabuła,0 efektów,0 akcji,

Opublikowano

Polecam Podroze Guliwera dosc zabawny film. Odradzam Potera strasznie zanudza pojechanie na niego z klasa to tylko zmarnowany czas i nieudany wyjazd.

modern.png

+

Opublikowano

Jakbyś przeczytał książkę to byś wiedział, że pierwsza część to tylko podróże itp. i musi być nudno, dopiero w drugiej części książki/filmu zacznie się akcja. I bardzo dobrze zrobili, że podzielili film na części, chociaż nie będzie upchniętego wszystkiego na siłę.

Jedź na Podróże Guliwera.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Z nowych filmów/bajek to polecam Podróże Guliwera, Megamocny (nie mylić z Iniemamocni) ^ ^

Avatar, 300 troszke starszy film ale myśle że z projekcją nie będzie problemu : )

Opublikowano

ogólnie to troche hujowe masz propozycje

gimnazjum? moze zainteresuje was tron

harry potter? pewnie polowa klasy byla

idzcie na sanctum

@downx2

och karol - zbyt przereklamowane

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

"Jak się pozbyć cellulitu" - to niesamowity film ,dramatyczny ,pełen przeżyć ,nie raz przy nim płakałem razem z moim Psem.

Jest nasycony esencją dobrego filmu ,pasjonujący i wciągający ,czekam na 2 część!

POLECAM!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Na początek odradzam "Tron:Dziedzictwo" według mnie porażka ...

Resident Evil Afterlife - Byłem i mi się podobał ;d(3D) duże krwi ;p ale moja ocena to 8/10

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I - nawet fajny.. polecam

Na innych nie byłem ;/

Ale jak już to "Och, Karol 2" - nie wiem co tu napisać więc poczytaj sobie o tych filmach na filmweb ( To nie reklama xD )

Logo.JPG

Opublikowano

Ja tam nie wiem co wy do Harrego Pottera macie :P Nie jestem jakimś wielkim jego fanem, ale film nie był zły.. Mnie się podobało i szczerze mogę go polecić ^^

Reszty nie widziałem to się nie wypowiadam ^^

EMPTY :C

Opublikowano

Skąd propozycje starych filmów jak on idzie do kina?o.O

Teraz nie ma nic wartego obejrzenia IMO.Ja tam bym z nimi nie szedł.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

harego idz , glupie ale nic innego was nie puszczol takie wiecie ze horror czy cos , ale jeden plus nie ma leji

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie jestem fanem Harrego Pottera, mimo to byłem Insygni Śmierci Cz.1 :O film mi sie spodobał nie ma co fajny ^^..moge go polecic :D.

Opublikowano

Ja polecam film Weekend :D Ale to jak samemu będziesz jechał bo raczej szkoła nie puści na film z wulgaryzmami. Jak bym miał wybierać to bym pojechał na film Sanctum 3D. :D

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano
Jackass 3d :]

Pozdro ci, jak mnie w wieku 15 lat nie chcieli z ojcem wpuścić -,-

Zagłosowałęm na Sanctum, nie wiem czemu. Byłem na nim, troche nudy ale ogólnie film ciekawy :)