Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam wielkir problem ;D mianowicie mam 340silkow do dyspozycji i nie wiem co z nimi zrobic tz co kupic ;P Moja postac :

Wizz/cler 94lvl FF 90 taxi do 95-98, mam juz zakupiony avatar + ds'a , i teraz mam do was pytanie co kupic :P myslalem nad premka ale duzo osob mowi ze nie oplaca sie w tych czasach...

Opublikowano

reversy/globale i sellnąc....możną wyciągnąć 8m za silka.

ja kupuje po 50m paczkę potem 8m each :D.

chyba ze chcesz coś na siebie i grap pet i ewentualnie attakc peta ;]

Opublikowano

Ja bym ci proponował kupić premke + i szybko dobić na niej 101lv ;] Niby się nie opłaca ale jednak te 100% więcej expa przez 5h codziennie jednak coś daje.

Sig.png

Opublikowano

NoTaxi, kup sobie premke, globale i reversy, te dwie ostatnie rzeczy sellaj na stallu, albo jak wierzysz w swoje siły to wylosuj sobie suna z magic popa na 11dg [nie wiem czy na 11 mozna] albo suna na 10 dg ;p

Opublikowano

Właśnie,jak masz tyle silków i nie masz co robić to ja albo bym kupił avatar i go sprzedał,albo bym losował w magic popie.Może byś trafił... :D może xD.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

avatara sie nie opłaca. za avatara wyciągniesz max 500m powiedzmy 4m za 1 silka.

A reversy chodzą po 8-9m(na Venusie) czyli za 1 silka wychodzi ci jakieś 6-7m ;].

Opublikowano

Dobra, tak dyskutujecie żeby kupił coś tam i sprzedał, a może ów osoba nie ma Premium Silks tylko zwykłe silki? Więc jakbyś miał normal silki to radze czekać aż się skończy taxi, i potem kupić premke i do alexandri iść na grind, przyda sie także grab pet, reszte sobie zostaw na clocka dla peta czy coś