Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki mały problem z głosem w moim komputerze, a więc tak wchodzę w mój komputer, właściwości, sprzęt, menadżer urządzeni, inne urządzenia i wtedy ma coś takiego post-282629-0-44244700-1297093548_thumb.png

i wchodzę w to Audio Device on High Definition Audio Bus. I piszę zainstaluj sterowniki no to instaluję tylko że nie mam płyty i na koniec wyskakuje coś takiego :post-282629-0-86812400-1297093704_thumb.png

Noi daje zakończ i nie mam dalej głosu. Proszę o pomoc z dokładnym wyjaśnieniem co mam zrobić bo jestem bardzo w tym Zielony (morzę muszę coś ściągnąć, jeżeli tak proszę żeby mi ktoś dał link co mam ściągnąć) Za pomoc będą ---/+ i 5.

Opublikowano

Proponuję dorwać CD od płyty głównej i zainstalować sterownik

Właśnie w tym problem że nie mam płyty żadnej od kompa bo przez przypadek mój młodszy brat wyrzucił :(

Opublikowano

Noi daje zakończ i nie mam dalej głosu. Proszę o pomoc z dokładnym wyjaśnieniem co mam zrobić bo jestem bardzo w tym Zielony (morzę muszę coś ściągnąć, jeżeli tak proszę żeby mi ktoś dał link co mam ściągnąć) Za pomoc będą ---/+ i 5.

Jedziesz nad morze? Pod koniec zimy? Dziwne... Na morzu coś będziesz ściągał? Co?!

@Top:

Czy ty nie masz rąk?

Jaką masz kartę dźwiękowa? Zintegrowaną czy nie? Jak tak to zassij z neta stery do płyty głównej.

@BTW:

Proponuję dorwać CD od płyty głównej i zainstalować sterownik

Właśnie w tym problem że nie mam płyty żadnej od kompa bo przez przypadek mój młodszy brat wyrzucił :(

Brat Ci zajebał płytę główną? o.O:D