Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym zagrac w Runes of Magic , mam zamiar jutro zakupić CD lecz chcialbym sie najpierw ogarnąć jak i co. Chcialbym w punktach o odpowiedz na pytania :)

1.Jaką klasą polecacie grac

2.Gdzie zaczynać expić solo

3.Jak się zdobywa eq zbroje miecz itp, kupuje sie czy dropi

4.I troszeczke o skillach i profesjach, poniewaz nie czaje tego gralem do tej pory w metina a tutaj widze zemioslo krawiectwo itp... wiec niezabardzo wiem o co chodzi

5.Moze cos od siebie czego ja nie ująłem poniewaz jak mowie jestem poczatkujacy ( Newbie ) xD

Dzieki z gory i obiecuje ++ :)

Opublikowano

Najpierw sprawdź, czy Twój sprzęt udźwignie roma, te całe patche itd.

Wiesz, chodzi mi tu o komfortową grę na instancjach.

Opublikowano

Napewno udzwignie mam nowego kompa 4 rdz. AMD 4gb ram 1gb karty i parta 50gb wiec powinno wystarczyc :)

Mówiąc roma masz na myśli runes od magic tak ?

Opublikowano

Poprzeglądaj tematy na forum gry/tutaj bo RoM (Runes of Magic) jest dość "sporą" grą i jeśli miałby ci ktoś ją opisać to uuuu wypracowanie by niezłe było.

1. Nikt ci nie powie jaką klasą grać bo każda jest dobra i można wybrać subklasę więc możesz mieć połączenie healera i dpsa

2. Nie rozumiem pytania... tu się nie expi tylko robi questy bo z mobów mało expa leci

3. Można i dropić i kupować i dostaje się z questów

4. Tutaj to trochę więcej będzie. Wbiając 10lv możesz wybrać subklasę której niektóre skille będziesz mógł wykorzystywać na postaci głównej i odwrotnie. Jeśli chodzi o krawiectwo itp to można wykonywać samemu ekwipunek zbierając minerały w grze których jest sporo. Do wykonania potrzeba też umiejętności i przepisu czy tam recepty. Skille zdobywa się zbierając PT (Punkty Talenu). Dostaje się je za zabijanie mobów, wykonywanie misji i za lvl up.

5. Jak nazwa gry wskazuje w grze są runy. Dodają one różne bonusy itp. Dodaje się je za pomocą transmutora(otwiera się go w oknie ekwipunku)

6. Staraj się nie umierać ^^ Bo RoM to nie metin że tracisz pare % expa. Tutaj masz dług, czyli karę na exp i na PT. Dopóki go nie spłacimy na nasze konto trafia 70% mniej expa i PT. Exp którego nie dostajemy (te 70%) trafia na poczet długu. Dług do 31lv można spłacić przez kupon odkupienia który możemy dostać na +10lv od zwierzątka doświadczenia.

6. Ważne są misje dzienne. Dostajemy za nie żetony phirusa które służą za doładowania do transmutora i możemy za nie też kupować przedmioty z IS co jest chyba najfajniejsze w nich :P

Jak coś jeszcze to pisz. Polecam też prywatny serwer RoMa

To jest ukryta treść, proszę

. Mamy tam gildię Poland. Jeśli chciałbyś dołączyć pisz do Sunshuke, Terminator, Zohan, Shoter, Trix, Czarnahelena

Opublikowano

Dzieki wielkie. Oczywiscie leci +, tylko jeszcze napisz czy do przedmiotów dodaje się same runy czy mozna je jeszcze ulepszać +0 +2 +3 , i jak się zdobywa te runy tylko z qestow czy z mobow tez dropia?

Opublikowano

Dzieki wielkie. Oczywiscie leci +, tylko jeszcze napisz czy do przedmiotów dodaje się same runy czy mozna je jeszcze ulepszać +0 +2 +3 , i jak się zdobywa te runy tylko z qestow czy z mobow tez dropia?

Runy dropią z mobów. Możesz je ulepszać w Magicznym Transmutorze, ale do tego potrzebujesz 5 identycznych run, bądź kilka innych dobierając je w odpowiedniej kombinacji.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

1.Wojownik nadaje się do pvp i do pvm

2.W tej grze można expić ale ta gra jest oparta bardziej na questach

3.Dostaje się z questów nie polecam kupować od handlarzy można także kupić od innych graczy

4.Po cztyaj w necie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...