Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne Zjawisko Hot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak właczyłem mobber hacka i stalem w miejscu moby wokoło mnie poprostu padały podlatywały lały mnie i padały nie ruszałem sie sprawdźcie u was moze mamy nowgo exp bota bo sytarczy autopot w kamer modzie i cacy Wyprubujcie

Co kurwa minusujecie sory ze przeklinam ale normalnie to jest kurwa niepojete

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jeżeli byś wyczaił coś żeś zrobił ze się tak zbugowało MPCforum było by ci wdzięczne :P

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Maiłem do clienta wgrane nie odpychanie mobów i kamermoda mam ;) acha przyciąganie co 3 sek

Edit. resetłem metina i dalej dział ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@ UP

To najprawdopodobniejsze wytłumaczenie tego zjawiska.

Wait hack sam bije w moby które znajdują się przy postaci / daleko od postaci. B)

­

Opublikowano

Człowieku nie wymyślaj nie stworzonych rzeczy, zwykły waithack, robisz w konia siebie i innych jeśli wierzysz, że mobber sam zadaje dmg. Jest stworzony tylko do przyciągania ...

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

taka funkcja?? omgf ;x

mob set [czy też samo "set"] działa na zasadzie "przyciągnij moby w tej chwili ale RAZ" natomiast po wpisaniu czasu [albo zostawiasz 3] i kliknięciu START moby przyciągane są raz za razem co 3sekundy.

więc nie smarujcie tutaj takich głupot ^^

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Heh .Mobber hack polega na przyciąganiu mobów a nie zadawania im przy okazji dmg ... Taką funkcje ma wait hack .A że Tobie przyciąga i zadaje dmg to ty masz coś z plikami nie my.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Ehh co tu mówić... wystarczy krótko napisać

Po prostu ty masz jakiegoś dmg hacka/ wait hack + ten mob block

Pewnie ściągleś coś kiedyś i nawet nie wiedziałeś co to wrzuciłeś do packa i teraz się dziwisz..

A jeżeli nie było takiej sytuacji to może znajdzie się ktoś i wytłumaczy mi jak zrobić aby sam mob block zabijał

Pzdr

Just keep and flying

Opublikowano

@UP u mnie to działa ale to że ty masz komputer na chomika to nie moja sprawa ;f.

czytajac ten temat widzimy wlasnie kto tu ma kompa "na chomika" [?]

pobierasz byle co, robisz co tylko Ci każą a potem nawet nie wiesz co za syf masz na w tym PC

nie dziwilbym się gdybyś i trociny tam znalazł ;x

aa i PS

pobrales mobber haka a nawet nie znasz biedaczq jego działania :D

a zainstaluj gdzie indziej mt2 i wtedy wl mob ciekawe co wtedy powiesz :D

3m sie ciepło

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ludzie nie mam waithacka bo sam robiłem plki pc z nie opychaniem mobów wszystko robiłem na czystych plikach pc zaraz edit i wszystko wytłumacze

Edit@ Potrzebujemy ModKamera

www.metin2mod.tk

, Metina z zablokowanym Hs oraz Mobberhacka

1.Instalujemy Moda

2.Injectorem wstrzykujemy mobberhacka do naszego metina2

3.Logujemy sie na konto i wypieramy postac na której chcemy expic

4.Ustawiamy mobberhacka na 3 sekundy oraz konfigurujemy Autopota w modzie

5.W mobberhacku klikamy start i nie bijemy mobów bronią tylko moby po podleceniu do nas poprostu padają

Budowniczy
Opublikowano

Ale autopot w Modzie kamera fajnie ze jest ale glupio ,że jak przejdziesz przez teleport, kicknie cię to autopoter sam sie wyłacza wiecie jak zrobic by przy logowaniu sam sie włączał ?

obrazwm.jpg
Opublikowano

a widzisz czyli jednak majstrowałeś w plikach klienta.I na 101% nie jest to tylko samo odpychanie mobów.

Kurwa, nie rób ludzi w ch*ja..

-.-

nie ma możliwości, ażeby nie odpychanie z konia zadawało dmg..

więc proszę Cię, przestań.. :|

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ale za to na 101% jest to mobberhack, a że są tu takie dzieci jak hexik ^^ i nie chce im się sprawdzić, to nie wiedzą że mobberhack przy przyciąganiu potworków zadaje im dmg. Wystarczy zlurować sobie spota na psach takim levlem żeby mieć ich na hita i wcisnąć "Mob". Tyle z mojej strony.

Opublikowano

no i co?

zrobilem UPie jak pisałeś

haha myślałem że nie ma głupszych ludzi od autora tematu ale jednak czytając post wyżej stwierdzam, iż myliłem się :D

LIPA!! temat do kosza

zaraz kurw film strzele bo to juz do przesady z tym co tu niektórzy wygadują.. :D

mobber hax i zadawanie dms .. :D

ćmoje boje kurwa na resorach.

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

@Up - Masz pajacu filmik: http://screenr.com/5it . Z filmiku widać, że wszystko jest tak jak napisałem. A propo działanie tych moberrhacków polega na stworzeniu imitacji ataku we wszytkie moby w naszym zasięgu, dlatego "zaczepione przez nas podbiegają i po ponownym ich przywołaniu (gdy są już przy nas) dostają dmg.

@Up Następnym razem jak nie potrafisz czegoś sprawdzić to nie zabieraj głosu w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...