Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

50$ Na Granie W Pokera Za Darmo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. Chcesz 50% na Party Poker, FullTilt albo William Hill? Nic prostszego.... zarejestruj sie na Link. Będziesz musiał rozwiązać quiz na temat wiedzy pokerowej, masz 5 prób, lecz jeżeli nie będziesz w stanie sam go rozwiązać to napisz do mnie na gg: 13578401 a rozwiąże go za Ciebie?

Bardzo bym prosił jeżeli możesz wpisz w miejscu Polecony przez (username) nick: fabi199

Co ja z tego mam? Jeżeli ugrasz odpowiednia liczbę punktów to ja dostaje określana ilość $ :)

Pozdrawiam i zachęcam wszystkich pełnoletnich posiadających dowód, paszport albo prawo jazdy.

Opublikowano

Powiedz mi jak to wyglada . Latwo idzie przepuscic ta sumke ? Duzo sie wklada czy sa stoly z malymi sumami i amatorami kiedys sie bawilem z 4 razy troche kasy przegralem ale grac nie umialem tak dobrze jak ci ludzie tam i to mnie dobijalo nie bylo zadnego poziomu .

wakow9.png
Opublikowano

Ja ci napisze jak ja gram.

Mianowicie wchodzę za 6$ na stól na 2 osoby. W przypadku wygranej masz 11$ w przypadku porażki wiadomo. To jest ryzykowne, ale najszybciej się tak wbija punkty. Jeżeli nie czujesz się pewny to polecam jakieś turniej Sit and Go na 6 albo 10 osób za mniejsze wpisowe. Ugranie punktów potrzebnych do wypłacenia jest naprawdę łatwe przy spokojnej grze

Opublikowano

na witrualne pieniądze to sobie można grać i wygrywać miliony , jakakolwiek wypłata nastąpi tylko wtedy jeśli założysz kontu i zapłacisz w realnej kasie .

post to nic innego jak nakłanianie do rejestracji i nabijanie komuś profitów z tytułu polecenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Po rozwiązaniu quizu dostajesz 50$ na wybranego poker rooma.... pokazać ci emiale od pokerstrategy.com?

Fakt ze ja mam z tego profit, ale dopiero jak ktoś dostanie kasę i ugra punkty...

Opublikowano

oczywiści i wszystko co ugrasz potem tylko masz wirtualnie , nawet jak zakupisz za realną kase tylko ona liczy się do wypłat a nie wirtualna

przeczytaj dokładnie warunki, musisz posiadać konto opłacone by dokonywać jakichkolwiek wypłat z serwisu tytułem wygranych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Hmm... wiesz co ja już wypłaciłem trochę kasy z tego serwisu, więc wiem co pisze..... Jutro jak dojdzie mi kasa na Party Poker to dam te konto komuś za free, żeby udowodnić :)

Opublikowano

wypłaciłeś za reflinki czyli polecenia , inni i tak nic nie zarobią aż nie ściągną naiwnych tak samo jak ty to robisz

zresztą skąd inni mogą wiedzieć ze nie masz konta płatego i ich kosztem nabijasz sobie kasę dla siebie ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Popieram robem -.- raporta wyslalem juz duzo wczesniej odkad temat powstal. Wyslalem bo tez skaplem sie ze to REFLINK... taki perfidny... bo nie bezposredni...

Tez uwazam, ze zarabiasz kase na frajerach nabitych ...przez takie oferty -.-

jqeuR.png

Opublikowano

Nikt z Was się na tym nie zna.Pokerstrategy przyznało bonus 50$ już ponad MILIONOWI ludzi.Inna sprawa że trzeba być pełnoletnim a na tym forum chyba nikt nie jest.Stronka w pełni zaufana,jestem aktywnym użytkownikiem i aktywnym graczem - polecam.

No i pamiętajcie - jest to nie do końca legalne w naszym kochanym kraju ;)

PS: Sami jesteście frajerzy - poczytajcie sobie o PS jeśli ciągle macie jakieś wątpliwości.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

I w koncu jedna osoba, ktora wie o co chodzi, a nie bez zadnej wiedzy wypisuje jakies glupoty. Skoro jednak nikt nie jest zainteresowany to prosze o zamkniecie tematu. Rozmowa z "betonem" jest niestety niemozliwa. Pozdrawiam