Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Się Opłaca? Reset Yang?

RexoD

Reset Yang.  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy GameForge i Metin2 Team powinni zresetowa? Yang?

2. 2. Czy Op?aca si? kupi? t? Posta??

• Definitywnie Tak
    • Kategorycznie Nie
    • Nie mam zdania. Rób co uwa?asz za s?uszne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was drodzy gracze. Powiedzcie czy się opłaca kupić tę postać http://allegro.pl/wojownik-body-86-94lv-z-eq-2skille-p-okazja-gromo-i1441874278.html . Bo mam straszny dylemat i mętlik w głowie. Eq nawet spoko, skille tez ale 4 stówy? Już sam nie wiem. Doradźcie Proszę. Z Góry THX

A 2 sprawa. Czy to prawda, że mają resetować yang na wszystkich charach w grze? Wypowiedzcie się również w ankiecie czy powinni to zrobić.

Chcesz posłuchać fajnej muzyki? Wbij tutaj: http://lepion33.wrzuta.pl/katalog/audio/8KyC9SaucMf/glowny

Mam Na To Wyje****

Opublikowano

Ten reset yangow to jest totalna bujda i glupota, tak tego team nie zrobi.;x

a co do konta to nie wiem czy sie oplaca.

Opublikowano

Opłaca się kupić za tyle z takim skillami chyba ze kupisz słabszego i pół roku bedziesz wbijał na G skille a potem na P to w pip kasy pójdzie Ci. Jak masz kase i nie szkoda Ci to kup. Co do tego czy będzie reset yangów na postaciach nigdy w życiu bo za pare dniu znowu by była taka sama sytuacja nie będzie restartu yangów bo co zrobisz z takimi graczami co nie kupują na allegro a sami zarabiają w grze.

Opublikowano

no oplaca sie;] napewno wiecej bys musial dac na sm by taki lv wbic szybko a i czas zaoszczedzisz;] naprawde warto a do resetu yang. watpie gm wala boty wiec wiesz nie usuna ich a cb z takim kontem bedzie stac na wiekszosc rzeczy;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

dajmy ze kolo sprzedaje go z 92 poziomem to jest 7 lv i masz max lv na serwie pomysl tez o tym

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Po pierwsze: pisze że skille od G2 do G8 czy jakoś tak nie doczytałem bo mi sie nie chciało , ale już było tak z kilkadziesiąt razy że były zamazane skille mapisane że na G6 all a w rzeczywistości były na G1

Po drugie : Widać że ma "niby" kase ponad 9kk czyli 19 or xx9 w rzeczywistości jest tam 9kk każdym lepszym programem do obróbki grafiki można cofnąć to "zamazanie"

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Po pierwsze: pisze że skille od G2 do G8 czy jakoś tak nie doczytałem bo mi sie nie chciało , ale już było tak z kilkadziesiąt razy że były zamazane skille mapisane że na G6 all a w rzeczywistości były na G1

Po drugie : Widać że ma "niby" kase ponad 9kk czyli 19 or xx9 w rzeczywistości jest tam 9kk każdym lepszym programem do obróbki grafiki można cofnąć to "zamazanie"

Wiać ze ma kase ponad 100kk bo sa 2 cyfry zamazane kolego. Chyba że specjalnie zamazał o 1 więcej. ale teraz za 100kk nic nie kupisz. to jest 5 zlotych

Chcesz posłuchać fajnej muzyki? Wbij tutaj: http://lepion33.wrzuta.pl/katalog/audio/8KyC9SaucMf/glowny

Mam Na To Wyje****

Opublikowano

dajmy ze kolo sprzedaje go z 92 poziomem to jest 7 lv i masz max lv na serwie pomysl tez o tym

A wiesz ile byś od 92 do 99 wbijał?

FuBu wbijał no-life koło 1 roku :)

25qpzwi.png

Opublikowano

A wiesz ile byś od 92 do 99 wbijał?

FuBu wbijał no-life koło 1 roku :)

Gowno wiesz czy no-life rok, wiec nie gadaj jesli pewnosci nie masz. A tak pozatym to co piszecie, ze majac duzy lvl zawsze bedzie duzo kasy to gowno prawda. Trzeba umiec grac, a moim zdaniem najlepszy zarobek jaki jest to na 75 lvl na metkach mordu w dt. Ja osobiscie moim wp dropie 4-5 kamieni duchowych dziennie, a czasem tylko 1 lub 2, zalezy od farta oraz aury, wirki, berki, ostrze itp i dziennie mozna ok.1kkk wyciagnac, a teraz 1kkk to nic. Ja bym ci radzil kupic jakiegos mentala lub sure wp, ewentualnie jakiegos bodego z dobrymi skillami i eq to tyle odemnie CYA.

xnzn.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz kasę to kupuj!

A co do tego resetu to info nie potwierdzone.

joker%20sygnatura%203.jpg
Opublikowano

Nie ma żadnej informacji o wykasowaniu yang? Pojebało was neokidy? Skąd macie takie informacje i puszczacie takie farmazony? Jedyną opcją jest zapobiegnięcie inflacja, tak jak kiedyś zrobiono to w Polsce(niestety drogie dzieci na przyrodzie wam o tym nie powiedzą), ale GF nic nie zrobi bo lata im to koło chuja. Jedyną opcją jest zwiększenie limitu yang, bo na przesunięcie przecinka w yangach w lewo jest mała szansa.

Dzięki za minusy, neo

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Co do resetu ang jestem za :) - ceny może znormalnieją

A co do postaci - ja bym brał ; d ale mi taka nie potrzebna bo mam podobną.

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Według mnie yangi powinny być zresetowane... Bo spójrzmy na to z tej strony:

Przychodzi na serw lou lvl i skąd on weźnie yangi na eq? Jedynie żeby kupił na allegro...

Przecież tyle yang co taki lvl jest zdolny zarobić to tylko na jakąś zbroje lub na miecz a skąd wziąść na resztę rzeczy?

Z drugiej strony to macie racje że za 2 tyg znów będą oferty na allegro.. powinien być reset yang albo usunięcie ich z lou lvl oraz kasacja tych botów przez których się nie da expić...

A co do chara to dziękujemy wraz z Rexodem za odpowiedzi.. zadecydowaliśmy, że kupimy chara i kupiliśmy : )

Just keep and flying

Opublikowano

Opłaca się reset yang bo to jest kurwa przesada na grymuarze bodzio 42 kk -_- O kamieniu duchowym nie wspomne...

Jak dak dalej nic nie bendą z tymi yangami robić to niedługo bodzio po 100kk Będzie...

Opublikowano

Reset yangów nie.

Postać ta jak nie lubisz expić to masz gotową tutaj postać:)

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

buhaha ;] cenny idą w góre, jak będzie bodzio + 100kk i kamyk duchowy +200kk to już będziecie sapać ;] ( tak bogdan 100kk, w takim tępie to pod konieec miesiąca już ;] ) na s2 białe perły 200kk !!! jeszcze zjara to kur... ;] idzcie na metin2 board kur... i zobaczyć dzieci ;]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Wiać ze ma kase ponad 100kk bo sa 2 cyfry zamazane kolego. Chyba że specjalnie zamazał o 1 więcej. ale teraz za 100kk nic nie kupisz. to jest 5 zlotych

Zamazał bo się reklamuję... Pomyśl trochę, po co miałby yangi chować?

Skille też na pewno na g1, a skille pewnie mu na 18 - 20 powchodziły, więc pewnie będziesz musiał siedzieć pół roku by wbić lvl i trzystronne na m1.

Dlatego tak tanio,

Opublikowano

Moim zdaniem to to jest lipne konto... 2xP może każdy wbić, 4xG też, nie ma 5 skilla na M, a eq strasznie cienkie... (nic ciekawego nie ma, nawet sokoła zwykłego)

Nie zrobisz nim żadnego pvp bo na 2 skille all Cię biorą z taką postacią. Ale jak masz zamiar trochę nad nią posiedzieć to spoko.

A co do resetu yang, to nie mają takiej możliwości, bo by stracili większość graczy co jest równe ze zmniejszeniem zarobków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...