Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Zbroje [8 Dla Każdej Postaci]

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pastor.Cris - Biały Hwang dla woja mężczyzny jak nie działał, tak nie działa. Problem sam już rozwiązałem, ale w każdym razie informuję że nie działa. Nie wiem czy tylko mi, ale lepiej żeby się jeszcze ktoś wypowiedział bo tutaj taka cisza . . .

Opublikowano

Znowu napotkałem problem. Nie mogę spakować plików icon. Dodałem do packera wpisy i przy próbie pakowania wywala takie coś:

2hours8.jpg

Zna ktoś rozwiązanie ??

Opublikowano

@ProGam

jak mam sobie poprawic skoro nie umiem?:D dam plusiki albo co tam chcecie dla tego co udostepni mi poprawnie dzialajace query =]

@edit juz sobie poradzilem =]

Opublikowano

@Tony1986 - Ale Ty masz zaje***** problemy. Nie może odnaleźć określonego pliku . . . Ja nie wiem jakie Wy kur... problemy macie. Pastor.Cris to bardzo porządny user tego forum. Jego TuT'y są tak wyjaśnione że wykonałby to co zawarł w tym temacie nawet 10 - letni szczeniak grający

w tibie . . .

Opublikowano

@ ProGam™ Robiłem wszystko według tego poradnika kropkę w kropkę i wyskakuje przy pakowaniu icon taki blond. i właśnie dlatego pisze tu bo widzę ze nie morze znaleźć określonego pliku tylko DLACZEGO skoro wszystkie pliki które tam dałem, sprawdzałem 3 razy wiec proszę wyjaśnij mi TO skoro jesteś takim PRO dlaczego go nie ma skoro tam jest ????????????

Opublikowano

@UP Query widziałem że poprawił, ale z ciekawości ściągnąłem jeszcze raz pliki .MsM by sprawdzić czy Biały Hwang już działa, ale jednak dalej nie działa =) Tzn. ja sobie już wczoraj poradziłem.

Opublikowano

Ładny poradnik, lecz jeżeli chcesz mieć tutaj wszystkie zbroje, to brakuje Ci rubinowej (nie chodzi mi o tą twoją zatrutą stal). Tutaj masz/macie link: http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-guides-strategies/655925-release-neue-r-stungen-zum-download.html

Dobrze by było też dodanie zbroi imperatora (dla wojownika i kobiety ninja <dla wojownika to nie problem, gorzej z ninją>). Oczywiście to tylko moje sugestie, nie musisz się oczywiście z nimi zgadzać. Pozdrawiam bardzo serdecznie i oczywiście + za poradnik.

Opublikowano

ehh czemu krolewski hwang dla sury ma ikone dla krolewskiego hwanga dla ninjy ? a ninja ma dla sury aa i jeszcze jedno ten Niebieski Hwang dla sury niema chyba tekstur mam białą zbroje :/ helppp

WesolyDuszek 110lv - Elitemt2 OFF

Najlepszy Dedykowany serwer

26495931301941812087.png

Opublikowano

Jest sporo błędów w wpisach do pakerów...

Wydaje mi się, że widziałem też "Viały Hwang" we wpisie do mysql ^ ^

1190824157.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...