Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, zauważyłem że pierścionek zaręczynowy można dosyć drogo sprzedać... i tu nasuwa się moje pytanie czy opłaca się robić tak moim dropkiem(35lvl) podexpie nową postać do 25 lvl, zaczne robić misje a w trakcie jej robienia expic następnego chara.

postać po misji będę kasował. gram na s.18 cena pierścionka to jakieś 25-30KK ale tu wszystko jest drogie :) (dobry fms/rib=300kk, tygra+9=6kk, szeroki+9=8-12kk)

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

nie używam botów.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

najpierw musisz wiedzieć czy jest popyt na pierścionki jeżeli tak, to możesz robić te misję.

joker%20sygnatura%203.jpg
Opublikowano

co to jest te 30kk skoro jak podejrzewam pewnie kd +4 po 50kk.Zanim zrobisz tą misję i zabijesz ich 30 to może ci dropną z 2x kd+4 nie wliczając w to ku i innych kd +3.Oczywiście dropkiem w m2

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Ale bicie metkow jest zajebiscie nudne ... Juz lepiej na 55 bic metki 55 i 65 wtedy czesto kd leca

wakow9.png
Opublikowano

Ale bicie metkow jest zajebiscie nudne ... Juz lepiej na 55 bic metki 55 i 65 wtedy czesto kd leca

KD+4 W jinno na s18 pod 70kk podchodza a na pierscionki jest popyt bo u mnie w chunjo zawsze widze w m1 1 na shopie i jak oddaje klatwy dla bio to go nie ma :)

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie dropka siedzi w m1 i bije metiny bitwy i lecą KU i jest kasa.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...