Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu....

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam, jestem po raz 6 szczęśliwym posiadaczem nie działającego cuboida....

już mam tego dość, rozwalili mi prawie cały dom razem z jukebox`em

ogólnie to już nie mam po co grać na tym serwerze więc już nie będę tu grać i nie tylko dlatego że mi rozwalili dom ale też dlatego że ten serwer(mam nadzieje że nie całą gra)

idzie w kierunku metina czyli kiczowate mmo bez przyszłości i powoli powstaję tu siedlisko dzieci neo i szczególnie dysortografikow

jeżeli nie chcecie stracić mózgu wam też radzę przestać w to grać(piszę to w przenośni )

tyle miałem do powiedzenia dziękuje, dobranoc.

PS. wiem że teraz dzieci neo będą chciały wyrazić swoje zdanie typu:

RzAl mij ciebiem jiak graci nei umnierz to nie graij !!

ale oszczędźcie to sobie

Opublikowano

jak mod zakłada cuba i nie pamięta o /region save to wtedy są problemy ;]

Nieregulaminowa sygnatura

Weteran
Opublikowano

zapomniałem dodać że mod który ostatnio "poprawił" mi cuba wziął kasę

a ja myślałem że płaci się jedynie za założenie cuba...

Opublikowano

Nie mów o całej grze tylko o serwerze. Bo gra jest po prostu wspaniała, dawno mnie żadna tak nie wciągnęła. Fakt faktem administracja strzela sobie samobója dając dostęp do serwera dzieciom. Od dwóch dni buduję autostradę/most od swojej rezydencji do miasta i co chwilę mam cynk, że coś jest popsute albo tory pokradzione albo wózki z boosterów. Moderatorzy, ogarnijcie to. Łatwo wyłapać kto się do gry nie nadaje na tym serwie. Myślę, że jutro swój projekt skończę ale znając tą dzieciarnie, które zasłaniają się dysleksją, będę musiał poświęcić drugie tyle czasu żeby to utrzymać w normalności. Pomijam fakt, że z tej konstrukcji będzie mógł korzystać każdy i każdy będzie mógł do tej autostrady się połączyć - taka jest moja główna idea.

Opublikowano

@UP Tworze miasto pod wielkich cuboidem, czyli żaden n00b nie postawi wieży, Jeżeli jest w swoim domu to max 13 do góry.

Opublikowano

@up

Ja też tworzę miasto w nie zamieszkanym terenie w stronę w którą nie ma wiary ... Też myślałem nad zablokowaniem wierzy +13

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...