Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Telefon jest to dzwonienia/sms-owania ,nie grania...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie ma abonamentu 55 zł, jest 59 zł.

Jeżeli przedłużasz umowę i jesteś już spory czas w orange bierz Galaxy S lub Wave s8500, samemu kończy mi się umowa i biorę jednego z tych 2 telefonów.

Poza tym w połowie lutego odbędą się MWC gdzie zostanie zaprezentowany GS2, więc "jedynka" stanieje z czasem ;).

Opublikowano

nic ciekawego Ci nie proponują , jesli juz to HTC <_<

No zgadzam się z Tobą. HTC są fajne, a nie jakieś szajsungi <_<

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Żaden z tych telefonów nie dostanie 2.3, soniaki nawet 2.2 nie dostaną.

Ja mogę ci polecić samsunga galaxy s, najmocniejszy jak na razie telefon z androidem, dostanie 2.3, ja używam teraz na nim nieoficjalnego 2.3.2

RAsfepN.png
Opublikowano

Wildfire do dupy, najgorszy z tych wszystkich telefonów. Rozdzielczość 320x240.... przez to nic na tym telefonie nie zrobisz bo taka pixeloza będzie.

Bierz x8 bo najnowszy.

HTC to gówno tak samo jak nokia.

RAsfepN.png
Opublikowano

jeden samsung kosztuje 1200 a drugi 780zl

szukam telefonu do max 500zl

w orange jestm ogolnie 6lat lecz na tym numerze 3 lata

jeszzce mam mozliwosc wybrania abonamentu dla firm

moze wy znajdziecie jakis normalny telefon ktory bedzie na androidzie do 500zl w abonameci 59zl

76561197998026328.png
Opublikowano

jeden samsung kosztuje 1200 a drugi 780zl

szukam telefonu do max 500zl

w orange jestm ogolnie 6lat lecz na tym numerze 3 lata

jeszzce mam mozliwosc wybrania abonamentu dla firm

moze wy znajdziecie jakis normalny telefon ktory bedzie na androidzie do 500zl w abonameci 59zl

Nie patrz na to co proponują Ci na stronie, bo mija się to z rzeczywistością ;), te ceny są dla nowych klientów. Uprzedzając pytanie: Tak, nawet jak klikasz "przedłuż umowę".

Za 500 zł spokojnie powinieneś dostać Wave s8500, który jest bezkonkurencyjnym telefonem, posiada wszystko co sgs, lecz mniejszy ekran, ale w zamian dużo lepszą obudowę i Bade OS, która jest wspaniałą odskocznią od gównianego androida, ale jak Ci tak bardzo zależy na tym OS to motorola Milestone.

@Osama

HTC syf? Miałeś w ręku chociaż jednego z wyższej półki? Są to telefony drogie, lecz wykonanie mają perfekcyjne w stosunku do plastikowego gs, który kruszy się w dłoniach.

Na androida jest najwięcej wirusów (o gemini było głośno ostatnio), android market to jeden wielki burdel, nie liczy się ilość, a jakość ;), aplikacje mogą mieć max 50 mb po czym pobierają z interetu dodatkowe dane.

Aktualizacje softu, ceni się to, ale ileż można dawać tych wodotrysków. Ostatnio też (czytałem, pewny nie jestem) czas na zwrócenie płatnej aplikacji wynosił 30 minut, gdzie pobieranie dodatkowych mb zajmowało więcej czasu.

Opublikowano

Telefon jest to dzwonienia/sms-owania ,nie grania...

Jakbym szedl twoja idea zycia to w kieszeni bym codziennie mial :

Laptopa do przegladania www w biegu .

Telefon do dzwonienia.

MP3 do muzyki

MP4 do flimikow

Moze tablet do youtubea i rozrywki.

Slownik zeby pisac prace w niemieckim ktorego nie znam ;d

I to chyba tyle .

Za to zainwestowalem w iphonea i mam to wszystko w 1 a bateria trzyma 2 dni dobre.

a OP , bierz wildfire ma fajny wyswietlacz system i fajnie sie nim mozna "pobawic" . Mialem go w rekach i jest swietny . Za czasow zmiany z 3gsa na 4g mialem kupic htc desire Z ale nie wyszlo wole apple. SE jest fajny ale dla kobiety .

NP iphoney maja szybke / ekran nie od zarysowania ciezko jest walnac ryse moze gwozdziem i to ostro trzebabybylo zeby porysowac i sa masywne tak samo htc czy bb . Blackberry tez sa super moj drugi ulubiony telefon.

wakow9.png
Opublikowano

iphone mam w domu lecz nie jest moj;P

wiem ze to jest bardzo dobra maszynka i bedzie na rynku jeszcze ladnych pare lat

i te tysiace aplikacji ;D

ale nie bede wydawac na telefon 1/2 wyplaty normalnego czloweik na telefon:D

76561197998026328.png