Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pirackie Gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znam "łepka" który robi piraty na PS3 i tu moje pytanie , bo na XBOX360 jest Ban na konsole za piraty czy tak samo jest na PS3? Czy jak bd walił piraty na Multiplayer to czymś to grozi?

bez reflików

Opublikowano

Tak mozesz dostac bana tak jak xbox360 ale z tego co slyszalem to banuja na iles dni cos mi sie o uszy obilo

33902.png

Opublikowano

Owszem, ban jest możliwy- ale raczej bany na PSN trafiają się bardzo rzadko, a jeśli nawet to chyba nie na stałe.

Na przerobionym sofcie 3.55 Jailbreak jest niewykrywalny, więc można spokojnie grać (tak piszą).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Aby grać na piratach na PS3 potrzebujesz to co napisał UP'ek :] Bany na PSN nie są na stałe każdy ban ma swój okres zakończenia nie wiem jak to jest w przypadku PSN ale na xboxie taki okres to 3 lata :]

icecubea.png

Opublikowano

Jesli zagrasz online na JB konsoli po krotkim czasie otrzymujesz wykluczenie z PSN , nie wiem na jak dlugo ale kilka lat pewnie albo i na zawsze . Skad wiem kilku znajomych juz wylapalo bana. Nie radze grac na piratach a tym bardziej wtedy podlaczac sie do PSN.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

mam przerobioną konsolę na 3.55 ( JB ) i śmigam na piratach na PSN. Nie bój się ;d

Tak jak pisałem wcześniej, Marianoss potwierdził- 3.55 jest niewykrywalne :)