Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban Juz 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczyna mnie to już irytować dostałem bana za easymetin2 mimo to ze niebył przy mnie żaden GM

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

BO może był na inv? (/inv - komenda dla gm dzięki której jest niewidzialny)

I cię wychwycił i banik

Opublikowano

ale ja własciwie dzis tylko go właczyłem nie expiłem własnie

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

zablokowałem logi

Opublikowano

Czyli włączyłeś exp bota ,a nie expiełeś ? Może być wiele przyczyn np.

1.Jakiś gracz zgłosił twoje konto/konta expiące na bocie.

2.GM na /inv

3.Logi które wcale nie były zablokowane

pIOuQ29.png

Opublikowano

Niemozliwe ze dostal bana za logi - mial zastosowana moja blokade, razem gadalismy na GG. Byc moze miales wlaczonego bota wczesniej kika dni temu i dostales bana za to bo ktos wczesniej nagral filmik... Ja od 2 lat od kiedy mam konto pomimo czestego uzywania roznego typu hackow, wyskakiwania miliardow okienek z bledami HSa, uzywania EM2 nawet na duzych expowiskach rowniez z DH. Mysle ze otrzymanie bata jest poprostu pechem. Ktos uruchamia sobie np. hypercam jak widzi twoja postac ktora ma wlaczonego bocika i expi i zaczyna nagrywac, potem 5min i film do supportu wyslany, a na 2 dzien "twoje konto zostalo zablokowane"

Opublikowano

@ Do autora tematu.

Następnym razem exp na Chanellach gdzie nie ma tylu ludzi..

Największym błędem jest expienie na CH1/Ch2 ^^

Polecam również zablokowanie HS by Virus ;]

­

Opublikowano

Lol jezeli wywalilo cie chociaz 1 raz to prosta odp

Hs wyslal rapory do metin2 i dla tego ban..

4143_1.png

Opublikowano

@UP Woj96

Wez chlopie nie pisz bo normalnie mi sie slabo robi jak widze twoje odp... <lol2> chcesz se postow nabic?? Przeciez kurva napisal ze ma bloknietego HS wiec nie mogly pojsc LOGI!! zrozum to....

Tak jak wczesniej pisali pewnie ktos nakrecil filmik albo GM na inv sobi ogladal jak expisz;p

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Jak masz niezmienne IP to już są uczuleni na twoje ip i będą Cię kontrolować ile wlezie.. Oni są gorszymi kurwami od psów bo czasami z psami sie dogadasz a tu nie :D no chyba ze masz podejscie takie jak penetratorzy :P

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Sorry ;[ nie widzialem tego ;[

A ty wiek chyba mozliwe ze jak ci sie expla postac

to napisal do ciebie gm a ty ze nie odpisales to dal bana mozliwe to jest

4143_1.png

Opublikowano

Ja np dostałem perma za używanie hacków a kurwa nie grałem ani razu na hakach i chuj że free ban i teraz mnie to pierdoli Wale na all hackach jakich sie da Ty pewnie tez dostałej za free xD

Opublikowano

Jak masz niezmienne IP to już są uczuleni na twoje ip i będą Cię kontrolować ile wlezie.. Oni są gorszymi kurwami od psów bo czasami z psami sie dogadasz a tu nie :D no chyba ze masz podejscie takie jak penetratorzy :P

[/quPotwierdzam dostałem bana za sh ,wiec nowe konto i dalej jade jestem w v2 eq+9 pro a tu mnie przeniosło do statniny miedzy konie i GM pisze ze ,,zostałem przyłapany na SH jak sie przyznam moze da sie cos zrobic '' ja na to ok przyznałem sie to on zrobił swoje ;) Ban

tego wieczoru nie uzywałem chaków bo niezdazyłem ich właczyc ;) wiec musieli mnie pilnowac po ip było to ok 2/3 lat temu niebyło jeszcze wtedy HS

Opublikowano

Chłopaczyna sie przyznał a ten swoje ... Szkoda mi ich naprawdę. Ja Miałem Akcje taka ze miałem zablokowany Hs chyba 3 sposobami i Comdo i ByPass Itp. I podbija Gm cos tam gadka ze mam fb to go wysmialem i mowi ze ban .. ja mowie to sobie kurwo banuj :D Chyba sobie myslał ze go zaczne prosić i jak widać grubo się przeliczył. Takze Jak Masz Dostać Bana To Juz I Tak Dostaniesz I NIGDY NIE PROS ICH ZEBY CI NIE BANOWALI :). Ja Tez Mialem Eq Warte Ponad 1kkk I 500kk W Ekwipunku I Gram Dalej Na FB I Darmowe Sm Sobie Włączyłem Do Tego :) I Powiem Ze Jest Zajebiscie :PP Pozdrawiam :D

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

moze skoncz juz z easymetinem

znaczy uzywaj go i czego tam chcesz np auto lura i fb ale nie sh no chyba ze takie poprostu ze bedziesz sie mogl wytlumaczyc kd+4 speeda + poty itd ale ja kjestes na exp bocie to badz caly czas przy kompie zeby jak ktos ci sie cos zapyta to odpisac ja jak byl ten zwykly hs omijanu najzwyklejszym obejsciem to na easy jechalem na srodku BO na CH1-2 i sie all pluli i niewylapalem bana albo w dt przy kowalu dla zwaly zaczalem lowic :D wiec moja rada uzywaj botkow jak jestes przy kompie

Budowniczy
Opublikowano

Nie masz się co martwić no chyba ze postac 55+ i skile wyzej niz m5...

Mi dzisaj zbanowali Woja na Onyksie 48lvl za FishBota jakis debil wyslal filmik jak do mnie pisze a ja nie odpisuje o.O

obrazwm.jpg