Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chodzi o to że mam Bladera na 34 lv, ale przechodzac do sedna wyzwał mnie na pvp Force Archer pokonałem go 2 razy ale zostawało i ok 30 hp a on miał 30 lv. Moje pytanie to czy Blader na późniejszych lvl jest silniejszy w pvp ?

Opublikowano

Blader to raczej nie postac na pvp ani tg. Ale z koks setem i z fuksnietymi critami moze pokonac kazdego:)

Opublikowano

Blader to raczej nie postac na pvp ani tg. Ale z koks setem i z fuksnietymi critami moze pokonac kazdego:)

Z tym sie zgodze bo akurat critical wale co 2 hit ale chodzi mi bardziej o skille bo jak walne duble rising to powalam i nie ma przebacz pvp mam wygrane ale jak mnie ktoś powali to już mogę sobie kopać grób :D. Możesz mi powiedzieć czy bd miał jakieś mocne skille i jakich skilli potrzebuje do pvp a no i oczywiście "+"-sik dla ciebie :D

Opublikowano

Po 1 na pvp uzywasz combo - skraca czas trwania skilla i jka cie gosc przewroci podnosisz sie od razu:)- A co do lepszych skilli, oj bedziesz mial:) i to niezle comp i gm (teraz jeszcze trans)-koksza.

DO pvp potrzebujesz szybkich skilli oraz comp na rozpoczecie i trans oraz gm na zakonczenie ;p chodz nie jestem pewien

http://cabal-online.org/viewtopic.php?t=6444

/\SUPER poradnik przeczytaj i wszystko bedzie jasne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...