Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot/klikacz/cokolwiek

Zaiste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jest cos takiego, co by mi pozwalalo isc afk i aby postac splashowala i losowo lub po kolei naciskalo splash, pot na hp, pot na mp, pick? Samego klikacza mam, ale nie znam zadnego ktory klika wiecej niz 1 miejsce.. Niewazne, jesli jest taki program, prosiłbym o nazwe/link/temat.

Opublikowano

Kurde, myslalem, ze wreszcie bedzie działac jakis klikacz, kotry naciska na kilka miejsc a tu dupa, w zadnym klikaczy nie mam errora, jednak w TYM musiał się trafic.......

Byłbym wdzięczny za inne programy, sam szukam ale nigdzie takigo ktory kilka na kilka mijesc nie moge znalezc...

Opublikowano

Widocznie brakuje Ci jakiś plików w systemie, bo sprawdzałem przed chwilą KeyPresser'a i włącza się bez problemu, kala nie chciało mi się odpalać, ale na notatniku działa bez zarzutu.

Zgaduje że masz starą wersję .NET Framework polecałbym zainstalować 3.5.

sign.png
Opublikowano

czy mi sie zdaje czy :

np chce zostawic chocby bota.. na spocie maga:

i chce zeby klikacz naciskal: splash.. i mana meds.. non stop..

i co ten program to robi ?? non stop??

czy jak to jest;> odp szybko:)

i pełny opis tego czegos :D

THX!!!

.

Opublikowano

hmm opisu nie mam tylko to co sam zdążyłem się o nim dowiedziec :P

Generalnie AutoPresser wciska przyciski które podałeś z odstępem czasowym jak widac na screenie.

Będziesz musiał trochę potestowac jakie wartości dac do splasha/medow/mana medow.

Skomplikowany wcale nie jest :D

Ustawiasz np. nr 4 (splash) wybierasz change value (jakiś tam ^^) i set speed żeby program zmienił wartośc.

Na samym dole proces, czyli engine.exe i już powinno wszystko działac.

(sry że "ć", ale jestem po formacie i nie chce mi się zmieniac opcji w sterach ATI)

sign.png
Opublikowano

Parę postów wyżej pisałem o .NET Framework 3.5 pewnie tego nie masz :P

Zainstaluj i powinno działac :P

sign.png
Opublikowano

oki juz zasysam service pack 2 information i normalnie chodzi wszystko??

jc sprawdz chillav2 server ^^ polecam:p

a tak to gz Szefa;p

zobaczymy czy bd bledy;p

.

Opublikowano

Ja sprawdzałem to na Viście nie było problemów xD

Na XP z .Net Framework 2.0 faktycznie jest problem (nie miałem jeszcze czasu zainstalowac 3.5, bo przy swoim privie grzebie - myślę nad wykrywaniem Job hacka przez stronę w php) :P

sign.png
Opublikowano

jc upne zostalo 2 min..

bo kolega tez ma :) zobaczymy jak to bedzie jc upne..

dzieki Your

Your poprosze Serwice pack 2 Information dla Windows Xp Profesional wersja POL:D

.

Opublikowano

Nie rozumiem xD

Jakie "information"?xD

Service Packa 2 pewnie i bym znalazł ale wtf z tym information to ja nie wiem xD

sign.png
Opublikowano

oto własnie błąd Service paka niewiem oco chodzi..;/

0000000000000000000.th.png

i oto własnie ten service pack pomuz prosze;pp to wazne;D

231123123.th.png

tu masz:]

odpisz:) zapodaj linki itd:) z Opisem :D bo pozniej robie zamiast 15min 2 godzinki:D

ty:p

.

Opublikowano

szczerze mówiąc z takim problemem się jeszcze nie spotkałem, ale domyślam się że nie masz service packa 2 :D

Start > prawym na mój komputer > właściwości masz tam może coś takiego jak Dodatek service pack 2?:D

Jeśli nie to możliwe że po doinstalowaniu SP2, wszystko będzie działac :P

Download

Osobiście mam wersje xp ze zintegrowanym dodatkiem, więc takich problemów nie miałem

sign.png
Opublikowano
Ja sprawdzałem to na Viście nie było problemów xD

Na XP z .Net Framework 2.0 faktycznie jest problem (nie miałem jeszcze czasu zainstalowac 3.5, bo przy swoim privie grzebie - myślę nad wykrywaniem Job hacka przez stronę w php) :P

@offtop

co NIEE !! xD btw jak pracki nad serverkiem

@topic

mnie klikawka ladnie dziala ale dostalem bana ofc ;d (jak zawsze)

wniosek : nie zostawiajcie chara na nocke ;d

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takiego ładnego posta napisałem i po tej awarii oczywiście go nie ma :( W dodatku to był mój pierwszy post, jestem wściekły :angry:

W czym rzecz? Przy SP2 i .NET Framework 3.5 pod systemem XP również pojawia się błąd :( Nieco inny od tego przy .NET Framework 2.0, ale bardzo podobny. W notatniku jak najbardziej działa.

Dokładnie taki, jaki wstawił pan The Strawberry na swoim screenie w tym linku. Dowodzi to, że nie tylko ja mam taki problem!

Czy da się coś z tym zrobić, czy uzyskam jakieś porady i zdołam używać tego programu w połączeniu z kalem na Windowsie XP?

Jeszcze napomknę, że to jedyny program jaki znalazłem, który działa na serverze Xiu (klikając na błędzie Continue wreszcie zadziała, ale w ten sposób nie poafkuje) i że testowałem go również na laptopie pod systemem Vista 32-bit i co prawda nie wyskakują żadne komunikaty od Frameworka, ale też niestety nie działa :( W notatniku działa.

O poradę proszę przede wszystkim pana YourFear, który wstawił tutaj ten program i z tego co wyczytałem w innych tematach, zna się na rzeczy :)

Proszę o odpowiedź, bo bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam

// ehh nie podajemy linków do konkurencyjnych for xD

YourFear

Ok, przepraszam ;) Ale teraz jak już wiem, że zauważyłeś mojego posta, to tym bardziej mam nadzieję, że udzielisz na niego odpowiedzi ^^

Opublikowano

hmm ciężko powiedzieć ^^

bo w sumie odpaliłem go właśnie na globalu i nie było problemów (winda xp professional, sp2, .NET Framework 3.5).

Nie wiem jak wy to robicie xD

sign.png
Opublikowano

Wczoraj akurat zainstalowałem globca i rzeczywiście działa... ale na Xiu już niestety NIE :angry: Wyskakuje ten pieprzony błąd.

Nie wiem w takim wypadku, czy znajdę bota pod Xiu... skoro można by powiedzieć, że jest lepiej zabezpieczony od globala, chociaż widziałem osoby, które na 100% autosplashowały.

ps. Jeśli Ty YourFear albo ktoś z forum ma jakiś inny działający program, bądź sposób na autosplashowanie na Xiu to proszę pisać.

(o grzebaniu głębiej w plikach, hexach czy programowaniu kompletnie nie pojęcia, ale jak ktoś to przystępnie napisze to na pewno zrobię z tego użytek)

Cóż.. może za rok się ktoś odezwie :(

Opublikowano

ehh powiem Ci tak szczerze że nie gram ostatnio na privach (powiem więcej ostatnio w ogóle nie mam czasu grać xD)

Auto splashem też się nie bawię, nie mam programów i w ogóle bida w kraju xD

(jak pewnie zauważyłeś grzebie ostatnio tylko na globalu - tzn wygląda to tak że robię update pointerów, wrzucam SKH na neta i wyłączam kala ^^)

sign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...