Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Mam Tła W Warrocku, Ani Czcionki :( Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema, mam problem. Poł roku temu mialam zmieniany system z visty na xp, gdy po tym chcialam zainstalowac Warrocka to miałam ten sam problem co teraz, a mianowicie nie mam grafiki w grze (tylko tło:/) gra ładnie się pachuje, hs bez zarzutów, gra się odpala.... i dupa :( tam gdzie powinien być obraz tych budynków itp(to ładowanie) mam 4 brązowe, duże prostokąty na środku ekrany (muzyka w tym czasie gra normalnie)

http://img195.imageshack.us/i/37804286.jpg/ - o takie

po odczekaniu chwili wyskakuje mi ta śmieszna reklama z Warrocka, zamykam ją a za nią suprise...

http://img24.imageshack.us/i/wwwml.jpg/

Są to puste ramki, na które da sie klikać na ślepo i słyszę dźwięk, gdy na nie klikam, ostatnio udało mi się nawet na ślepo wyłączyć grę...

Odinstalowałam wtedy warrocka i teraz mam znów chcice żeby sobie pograć i znów mam ten sam problem. Dokładnie ten sam.

Próbowałam wg wskazowek na forum zmieniac ta zgodnosc, instalowałam najnowszego directxa itp, no ale nic nie działa:/

od razu mówię, że nie znam się w sumie na komputerach, więc proszę o jakąś szczegółową pomoc krok po kroku.

Opublikowano

Może słaby internet masz. Wolno pobiera ci dane i widać tylko zarys grafiki, która ma powstać po załadowaniu w 100%.

Badź coś blokuje dostęp do danych.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Możliwe. Tylko że ja sama kompa nie robiłam, tylko oddałam go do serwisu i tam mi facet szukał sterowników bo dla mnie to jest czarna magia... Może mi coś poknocił, bo mówił że ponoć długo szukał...

Mam kartę graficzną Intel® 965 Express Chipset Family

Może ktoś by mi poszukał sterowniki i pomógł je zainstalować? :( Bo ja nawet nie wiem jak się za to zabrać.

Internet mam 4mb , prędzej miałam 1 a chodził mi cacy.

prawie wszystkie programy mam off gfy odpalam warrocka, wlacznie z antyvirusem.

Inne gry mi działają.

Opublikowano

Za pare h bede miała znów system zmieniany na viste. Niech ktoś mi się zajmie tym kompem bo ja zapewne coś bym sknociła:) Dam znac czy działa.

Ale dziękuje już za pomoc.

/razor130: Wszystko tylko nie Vista. Zwlaszcza przy twojej karcie graficznej. XP spisywal by sie duzo lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...