Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox Z Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz router i komputer i konsola połączane są w 1 sieci to spokojnie możesz na kompie dodać muzykę do katalogu uzutkownika "Publiczne"(w win 7 uzytkownicy -> Publiczny -> Muzyka Publiczne) i później tylko w Xboxie wchodzisz w odpowiedni katalog i możesz cieszyć się muzyka filmami jak i zdjęciami :)

Opublikowano

@Up

Nie ma Ci kto tematu zamknąć- jak ja startowałem na kida to zostałem chamsko potraktowany i ot co nadal panuje tutaj chaos ;]

Co do tematu- możemy połączyć się z naszym X360 poprzez program Windows Media Center. W bardzo ciekawy sposób możemy przeglądać muzykę, zdjęcia, filmy. X360 ma ten program wbudowany dostępny z pozycji menu opcji, a na PC również uniwersalnie powinieneś go mieć.

Połączenie PC z X360 poprzez Windows Media Center jest dość łatwe- podążając za poradnikiem połączenia (jak już włączymy Media Center) wszystko pójdzie gładko.

Tutaj filmik z programu:

Na filmiku Windows Media Center działa na siódemce, ale na Viście również go znajdziemy. Jeżeli chodzi o XP to nie jestem pewny, ale niektórzy mają problemy ze znalezieniem tam Media Center (ponoć trzeba mieć Windows XP Media Center Edition).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przeglądać, jemu chodziło o wrzucenie na dysk xboxa.

No fakt, z pośpiechu nie doczytałem :<

Nie jestem pewny ale Media Center też miał chyba opcję wymieniania danych (wysyłanie/odbieranie) pomiędzy PC a X360...