Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na 43Lvl Dropnie Bodzio?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam zamiar expić na szponach po 1 grupce czy jest szansa ze dropnie bodzio albo łuska jak nie to przerzucam sie na bo

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Bodzio dropi z mobków od 50lv postaci, co do łuski nie jestem pewien ale powinna dropnąć (ale weź pod uwage że dropią bardzo rzadko) ^^

5155135006.png

Opublikowano

miałem 2x dropa i expiłem w red komnacie v1 i w jakąś godzine miałem 8 zbroi na 48 ale expiłem tam mając 47 a na 43 niewiem czy Ci tam polecą, bodzie od 50!

Opublikowano

Bodzio od 50lv dropi, a co do łuski to mi przez lv od 48-50 dropnął komplet zbroi na 48

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

No to jeszcze jedno gdzie polecacie expić v1 czy bo

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

łuska ci dropnie ,ale z tego co mi się wydaje to dropić bedzie od poziomu ktory jest dla niej wymagany czyli najprawdopodobniej +48 ,a bodzio dropi od 50 lvla praktycznie rzecz biorac ze wszystkiego ,a nie tak jak kolega kilka postow wyzej powiedzial ze z metkow...

hersygna.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...