Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Witam[Bez Hamachi][Bez Whitelist][24/7

ProBoT123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udostępniłbyś wejście na serwer bądź napisał jak trzeba się z Tobą kontaktować by grać.. Tekst by złożyć podanie na "www.google.pl" jakoś mnie nie rozbawił.

Co do serwera: Był fajny bo bez lagów (większych, jak zaczęli wysadzać wszystko tnt było trochę nieciekawie) z potworami i mobami, co prawda trochę noobów oraz podpalaczy na początku, ale spakowałem się i uciekłem w huk daleko - nikt bez moich wskazówek nie mógł mnie znaleźć. Powiedziałem paru osobom jak dotrzeć i przyjemnie nam się grało z ogarniętymi ludźmi.

Niepotrzebny był reset mapy czy cokolwiek w tym rodzaju.. Wystarczyło przenieść spawn ludzi w normalną okolicę (nie chcę wiedzieć co się działo na respie gdy zacząłeś rozdawać tnt) zamiast od razu usuwać, ale mówi się trudno, fajny dom budowany parę h poszedł się bujać.

Jeśli wprowadziłeś whitelistę by tylko ogarnięci gracze mieli dostęp to dodaj Xamen, w sumie fajnie się grało.

PS. Mała uwaga - nie powinieneś nic nikomu dawać - każdy powinien dbać o swoje eq i zaczynać z niczym, ew. z tym co koledzy i koleżanki mu dadzą.

Zablokuj zapalniczki i tnt, zostaw wiadro z wodą i lawą - jeśli by ktoś się tym bawił to po prostu ban na ip oraz rozpisz komendy z których gracze mogą korzystać, jak zablokować skrzynki i drzwi itp.

Opublikowano

Witam. Grałem dzisiaj u Ciebie, mam nadzieję, że po zmianie mapki będzie całkiem spoko.

Jeśli możesz dodaj mnie: Rayee

Inni z mojej ekipy: Sojita, Mikisi (są ogarnięci, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko żeby też grali)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...