Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Administrator Mpcforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj piszemy jakiego Administratora lubimy najbardziej :)

Proste i na temat...

Piszę nowy temat ponieważ zły Lord Makin zamknął temat "Zabawa" Buuu! - To moje zdanie o Tobie!

Opublikowano

Rany człowieku.. Jak widziałem miałeś 60 postów a teraz masz już 72 :D A do tego po 2 albo 3 posty na raz B) - To się nazywa duch spamera!

(-_-)

Nie wiem którego admina najbardziej lubię.. Myślę że Lord Makin jest nawet cool/spoko.. A nie jest "Buuu" xD Innych nie znam za bardzo.

Opublikowano

Rany człowieku.. Jak widziałem miałeś 60 postów a teraz masz już 72 :D A do tego po 2 albo 3 posty na raz B) - To się nazywa duch spamera!

(-_-)

Nie wiem którego admina najbardziej lubię.. Myślę że Lord Makin jest nawet cool/spoko.. A nie jest "Buuu" xD Innych nie znam za bardzo.

Poprostu ciągle odpowiadam i tyle...Tego nie można mi zabronić chyba po to jest ten dział "Pogaduszki" co nie?

Opublikowano

najlepszy adm. x070x , Merkon xD<3 (thx za dawne zamkniecia tematu <3 Aj Lof Jó ) , Geoning , ViruS181 ;)

witam.

Opublikowano

Lubię wszystkich global modów i administratorów. Moderatorów lokalnych nie za bardzo znam.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie znam administratorów, ale kojarzyć, kojarzę jednego, skąd? Stąd, że jako jedyny stara się coś robić. Tak, przynajmniej się stara.

Co mi tam, mój "głos oddaję" na Lorda Makina.

j0lf.jpg

Make love, not baby!

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie faworyzujemy administracji. Każdy jest jaki jest ;)

Jeszcze raz ktoś założy taki temat, to leci warn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...