Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Mode - Tu Jest Napisane Co To Jest ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele jest pytań co to jest HeroMode chciałbym wam to opisywać , ale chyba wszystko zrozumiecie co to jest ten hero mode na tym filmiku :

To jest ukryta treść, proszę

Krótko mówiąc to jest wprowadzenie do tego , że różne postacie będą ulepszone np .

1.Engineer -Może wysadzić postać , która jest przed nim . Polega to na tym że musi spojrzeć na całą postać od góry do dołu i wtedy po 2-5 sek on wybuchnie....

2.Medic - gdy minie 16-18sek postać automatycznie leczy 40-50% zdrowia...

3.Sniper - (BARDZO PRZYDATNA RZECZ JAK GPS) lokalizuje wrogów ,którzy są w niebieskie kontury na 10 sekund .

4.Assult - Zwiększa prędkość chodzenia o 60%!!! na 10 sekund .

5.Heavy Trooper - taka samo ulepszenie jak u Assaluta .

Mam nadzieję , że przyda wam się ta informacja i możecie obejrzeć jak to wygląda na stronie :

To jest ukryta treść, proszę

Liczę na + siki

Opublikowano

@UP

Serio ?! Ja nigdzie nie widziałem i w wyszukiwarce tego nie znalazło . A pod moim tematem jest temat pt . Hero Mode ? I tam każdy się zastanawiał co to jest ...

Opublikowano

info widze że nie grałeś w koreana ;) nie jest tak jak mówisz po respawnie każda postać ma takie kółeczkomusi poczekać aż się załaduje i masz już tą moz załadowaną- możesz jej użyć , klikasz enter i np engeener wybucha zabierając sobe 2/4 życia a jak jesteś Heroem to dostajesz losową moc ja npHeavym dostałem niedawno gpsa :P

Opublikowano

Ja tego niewiedziałem ,super sprawa a kiedy mają to wprowadzić ? Słyszałem ,że w najbliższej aktualizacji

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano (edytowane)

@Wirrmen

JA ani razu nie grałem w korea i być może podałem złe informację, ale ja wziołem te informację z filmu który link jest w temacie.

Trochę się zastanawiam za co te minusy . To mnie mało motywuję i bardzo zniechęca do dalszej pracy na tym forum i dlatego jestem na tym forum 3 razy na tydzień. I mam prośbe możecie mi napisać ci , którzy mi dali - za co mi go postawili .

@down

Wielkie thx każdy + się dla mnie liczy ... Też masz + za miłe słowa :)

Edytowane przez InfoMode
Opublikowano

Tylko czekać aż wprowadzą ten hero mod (może na boże narodzenie będzie). Ale o tym już wiedziałem bo widziałem kilka filmików ale i tak + (dałem ci 3).

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Thx wszystkim za + siki i również wam stawiłem + siki . I mam nadzieję , że będzie ten HeroMode jak najszybciej :huh:

Opublikowano

Dobra robota, ale naprawdę był już nie jeden temat z opisem co do czego służy itd ...Ale cóż + .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...