Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Questy - Nie Dziala Danie Itemow Na 1Lvl, Trenerzy I Inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam pliki by arymiak i gdy dodałem cały plik HongKong z tematu : Pliki z FilleZilla to gdy wpisałem cd /usr/home/game/channel/share_data/locale/hongkong/ i potem sh make to usunęło mi wszystko z folderu /usr/home/game/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object ... W tym itemy na 1lvl, biolog, trenerzy ( nie moge odebrać aury )

Jakiś pomysł ?

sygnanu.jpg

Opublikowano

Nic, wgrałem i w object było pełno folderów ( może i z tysiąc ) i po komendzie wszystkie foldery i pliki z object się usunęły :/ Jedynie w folderze Quest zostały. Jest tam np. main_quest_1lvl.quest i inncyh dużo a i tak ich nie mam. A jak wgram te foldery i nie wpiszę : cd ... i potem sh make to mam pełno błędów i się serwer nie włączy :/

*To chyba przez Navicat. Wgrałem nową tabele w Navicat o naziwe quest ( podmieniłem ) i są tam wypisane questy ;) Wgrywam Object wpiszę te cd.... i sh make i zobaczymy co to będzie;p

*Usunęło. Zrobię reboot może będą jakieś misje o_O

* Nie działa

- Daj ktoś swoje quest z Navicata

sygnanu.jpg

Opublikowano

quest z navi informuje przechowuje informacje nt. wykonywania questów przez graczy, takie jak pc.getqf etc. To wina folderu object. Wgraj go ponownie i nic nie wpisuj...