Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban Defensis

Expo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana prawdopodobnie za przeklinanie na czacie ale oczywiście są to tylko moje domysły. Powód czemu bluzgałem? Buduje od godziny 15 most, spory most, z torami, boosterami, żeby każdy mógł szybciej podróżować, oczywiście inni później mogliby robić odnogi tego mostu w inne rejony. Oczywiście od kiedy zacząłem budować prosiłem moderatora Tolkien'a, później Demonical'a żeby zobaczyli co buduję i to zabezpieczyli bo dzieci kradły i niszczyły mi to, budowałem to sam więc ciągle musiałem sprawdzać czy jest okej, dlatego szło to bardzo powolnie. Ale niestety, znalazło się paru dzieciaków co zaczęli niszczyć, zalewać, kraść tory, wózki z boosterów. Nie wytrzymałem w końcu i napisałem "który kutas mi niszczy". Przepraszam za swoje słownictwo ale zrozumcie mnie. Buduję coś, co się przyda KAŻDEMU na serwerze, proszę moderatorów o zabezpieczenie, oczywiście obaj moderatorzy olali sprawę, dzieciaki to niszczą i oczywiście ja dostałem bana. Hipokryzja panowie, hipokryzja. Wnoszę więc do administracji prośbę o odbanowanie mnie. Chciałbym dzisiaj ten most dociągnąć do miasta.

Opublikowano

a nie rozumiesz, że można zakładać cuboidy tylko na 9x10 i 20x20 ?? I nie nazywaj innych dzieciakami bo sam nim jesteś, nie umiesz przeczytać regulaminu to sie nie odzywaj. Unbana nie dostaniesz. Zamiast odrazu napisać na forum o zgode to ty spamujesz na czacie i tylko ludzi wkurzasz.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ja nie zalewam wodą innych budynków i nie niszczę ich. Jakie wkurzam? Poprosiłeś o konkrety, napisałem Ci o co mi chodzi. Olałeś mnie tak samo jak Tolkien. Nie mam nic do Was, chcę po prostu unbana aby kontynuować budowę. A tak po za tym, nie chcę kupować dodatkowej działki czy coś w tym stylu, powiedziałem - ten most ma służyć KAŻDEMU a nie tylko mi i mojemu koledze. Napisałem o tym do SpitFirePL to powiedział, że to się da załatwić, więc nie jest tak jak Ty mówisz.

Opublikowano

Pisz do innych modków, bo z demoniciem się nie dogadasz. Ewentualnie napisz do Geoninga.

@EDIT: Chociaż nie gwarantuje, że cuboid wejdzie w życie , te kolejki to trudna sprawa do omawiania, najpierw trzeba by się zapytać innych czy tego chcą.

Opublikowano

Niestety, nie usprawiedliwia cię to od bluzgania na serwerze, zasady są zasadami.

Widziałem co budowałeś i cię odbanuję, ale następnym razem ban zostanie.

//Sprawdź czy możesz wejść, coś się posypało znowu. Jak nie wejdziesz pisz do Geo.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Dzięki za unbana lecz dalej mam komunikat, że jestem zbanowany. Napisałem do Geo ale nie odpisuje. Masz może jego gg albo e-mail'a?

Opublikowano

Sorry za podbijanie ale czy ktoś może udzielić mi pomocy? Teoretycznie jestem odbanowany ale w praktyce nie. Może się ktoś tym zająć ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...