Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] World Of Tanks Cheat

h2o

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam, potrzebuję hacka do World of Tanks. Chodzi mi o hack, ktory dodaje pkt. doswiadczenia lub coś w tym stylu.

Oczywiscie nie chce żeby był na sharecash albo coś w tym stylu. Mam nadzieje, że przynajmniej jednemu z was uda się znaleść.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czego oczekujesz ;p gra jest nowiusienka i nie znajdziesz raczej dzialajacego hacka ... To ze ktos sobie zrobil i wkleil na sharecash a ty pobierzesz to swiadczy o twojej glupocie ... ;/ On zarobi na zawirusowaniu twojego PC ... Radziłbym poczekać spokojnie aż powstanie takowy cheat ;) Tzn odradzam w ogóle używania hacków ... Ale jeżeli nie dasz rady bez no to ... Możesz sam napisać ;) Próbuj szczęścia !

pzwc.png4855358948.jpg

WALNIJ ++ PlusA ++!

Wbij i walnij 5 Gwiazdek ;D

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeciwko wszelkim hackom do WoT-a, ludzie chce cie widywać lolrakory niszczące mausa na hita? Bez jaj w WoTa trzeba sie tylko przyłożyć i poświęcić troche czasu. Do tej gry na pewno nie trzeba hacków żeby dobrze grać i zarazem wątpię w jego powstanie, bo o ile zwykłe rzeczy jak zmiana skona może ingerować gracz o tyle w ich serwach było by ciężko aby np dodać golda.

Zbieram Plusiki + ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciwko wszelkim hackom do WoT-a, ludzie chce cie widywać lolrakory niszczące mausa na hita?

T1 nigdy nie będzie z T10 chyba że w trening battle :)

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...