Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ją jakieś darmowe skrypty pod forum w których jest coś takiego jak reputacja czy coś w tym stylu tak jak tu na MPC bo nie chce mi się wszystkich po kolei sciągać i instalować na serwerze.

Jeśli są prosił bym o nazwy

Za pomoć + i 5* :D

@down ale mi chodzi czy jest w tych skryptach coś takiego jak reputacja czyli plusy i minusy albo jakiś mod żeby to było

Opublikowano

Skrypt używany przez MPC jest skryptem objętym płatną licencją i za użytkowanie trzeba niestety wyłożyć parę groszy [ podpowiedź: gry niby też potrzebują orginału ;-) ]

Darmowe objęte największym supportem to: PHPBB3, PHPBB2 by przemo [polecam tą wersję bo to zwykły PHPBB2 przerobiony przez polaka, więc do niego mamy największy polski support], MyBB oraz SMF.

08809646435848097493.png

Opublikowano

mybb fajne i darmowe, polski support, można wygrywać rózne dodatki

IP.Board (Standard) $149.9

Opublikowano

Callisto :) Darmowy [Polski] odpowiednik płatnego silnika IP.B :) Polecam, fajna sprawa tylko że support mały... a skinów w necie również mało, przyłożysz się trochę i wygląda super.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Hmm. Najlepszy darmowy to Mybb. Nie muli jak phpbb3, posiada system reputacji, wiele dodatków, polski oficjalny support, dużo skinów, itd. Jest jeszcze SMF, ale ma mało pluginów, skinów, itd., ale możesz zrobić sam skina i pluginy, jeżeli opanowałeś php.

Innym razem.

Opublikowano

Wsiem po + i 5* xD

Jednak wybrałem Mybb jeśli chodzi o darmowe to jest to najlepszy bo ma to czego potrzebowałem czyli reputacje xD

• Dodaj nową pozycję...