Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Jestem Pomozecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Chcialbym zagrac w ta gre wczesniej gralem w Combat Arms ale jakos mi sie nie spodobalo codziennie gram w cs ale chce sprobowac teraz tego i mam pare pytan... Czy to jest darmowe?? sa jakies servery czy cos? po prostu nie wiem ;d

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Ta, ta gra ejst darmowa, od razu sa serwery.

Daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif

MOJE eq

http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/

Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara :D

Wspomóż studenta :P

Opublikowano

Gra jest całkowicie darmowa ,serwery są odrazu,ale jeśli chcerz mieć konto " premium " musisz zapłacić...

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano

Aha... no to spoko juz sobie sciagam :) a jaka klase proponujecie zebym wzial jako poczatkujacy ?

mysle ze Medic by Ci sie spodobal ;P, ale jest ich 5 co runde mozesz zmienic ;P

odalup78ab6.png

Opublikowano

Według mnie temat jest bezsensu, dlaczego? Ponieważ wystarczyło wpisać w google "warrock opis gry" żeby sobie przeczytać, a na mpc opcja "szukaj" nie boli ^_^

Wydaje mi się, że temat można zamknąć. Aaa od razu mówię, że w warrocku dużo hackerów jest więc może Ci się to nie spodobać.

To jest Twoje zdanie, a moje jest takie, że kolega jest nowy i trzeba mu pomóc. Więc ja nie zamykam tematu tylko mu pomagam, a Ty nabijasz tylko posty RMCF1902

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Gra darmowa do pewnego stopnia... Tak około na 16LV (to ok. 1-2miesięcy, zależy jak grasz) to przydało by się kupić jakąś premkę aby mieć lepsze bronie albo g1.

Premki:

3Dni gold (najtaniej) to możesz se kupić eQ na 1-2miesiące ----> ok. 5zł

30Dni brąz (jeszcze tanio) to możesz se kupić eQ na 1-3miesiące ----> ok. 20-23zł

30/60/90Dni gold (Drogo!!) to możesz se kupić eQ na 1-3miesiące, bardzo dobre ---> 40-120zł

G1 To możesz mieć w ogóle inne bronie (tych co nie ma w IS) g1 jest drogie

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Powiem Ci w skrócie ...Gra jak CA , wielu hackerów , dużo map ale grać się da :) .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

@up z tym się nie zgodzę

jest inna dynamika gry bardziej do ogarnięcia

w warrocku są duży lagerzy i pewnie będzie cie to wkurzać (jak większość osób na mpc)

inne jest też sterowanie można lepiej uciec przed atakiem

według mnie warrock jest lepszy .jedyne co będzie wkurzac to więcej hakerow i o wiele większe lagi

Opublikowano

@UP Na takie coś szkoda czasu ... Z czasem sam zrozumiesz grę ...

PS: Za co te minusy ?

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

@UP

Ja mu nie każde tego przeczytać tylko jeśli będzie chciał poznać szczegóły to te tematy , które podałem są chyba odpowiednie .

P.S. Ja ci żadnego - nie postawiłem jak by co.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...