Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocik Do Zaproszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podjąłby ktoś wyzwanie ?? =D

Chodzi mi o bocika bardziej podobnego do tego z menelgame, gdzie używa proxy do nabijania sobie pieniędzy czy czegoś tam. W tym przypadku będzie zakładał konta i przyjmował zaproszenia...

To jest ukryta treść, proszę

Fajnie by było gdyby sam wbił 7 lvl ^^ (marzenia)

Jak nie to sam coś wykombinuję, słabe będzie ale moze przydatne .

p.s. A ten INK Mass bot nadal działa?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

sam napisać nie możesz ?? zapro wysyła się przez e-mail więc ?? bez bota możesz skopiować z e-maile forum i tle -.-

bocik wysyła ludziom spam wbija na ich emaile i wbija 7 lvl ? <hahaha><hahaha> no czekamy na takie boty;)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

---

MassBot nie dziala.

Teraz to PushBot, za 100zl.

---

Opublikowano

BP ma na to skrypty jak ktoś z jednego IP zaprosi i przyjmie i za to baniki są.

(przez liczne bugi na razie wyłączyli w ogóle zapraszanie)

@down

ja bym na twoim miejscu nie ryzykował bana, bp na pewno nie zauważy 20 kont w parę min i wszystkie online cały czas aż do 7 lvl

JA

Opublikowano

sam napisać nie możesz ?? zapro wysyła się przez e-mail więc ?? bez bota możesz skopiować z e-maile forum i tle -.-

bocik wysyła ludziom spam wbija na ich emaile i wbija 7 lvl ? <hahaha><hahaha> no czekamy na takie boty;)

Sorry nie wiedziałem gdzie idzie te zapro ... 2 tygodnie bez kompa + wcześniej miesiąc na DO nie wchodziłem.

Znam stronę do emaili że się go robi, bardzo prosto, a po 10 minutach się sam kasuje. Można zrobic 100 takich emaili "jednorazowych" więc z nimi to nie problem.

Z wbijaniem 7 lvla to też nie problem, od czego są normalne boty, ale fajnie by było gdyby ktoś dorzucił taką opcję.

I pisałem wyraźnie że jak nikt mi nie pomoże to sam napiszę ;) ale będzie trochę beznadziejny, jedyny + to taki że trochę czasu się zaoszczędzi.

BP ma na to skrypty jak ktoś z jednego IP zaprosi i przyjmie i za to baniki są.

(przez liczne bugi na razie wyłączyli w ogóle zapraszanie)

Dlatego wspomniałem o proxy...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...