Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to tak: na początek dodam że nie chodzi mi o jakieś "zbugowane zakładki" w clanie itd. Kiedyś dostałem bana (whoho ze 3 tyg temu) będąć leaderem. Moje pytanie - czy ten leader kiedyś zniknie z clanu, i przejdzie ta ranga na jakiegoś admina?? czy może clan się skasuje? czy już nigdy nie będzie w tym clanie leadera?? prosiłbym o pomoc bo nie wiem co z tym zrobić ;d

a i tak, pytanie nr 2:

co do mojego keidysiejszego tematu w związku ze stratą l96a1 perm i plecaku, nexon odpisał mi tak:

NEXON Europe [03.02.2011] <P class=area>Greetings XXXXXXX

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your game-related issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. Our development team is doing their best to investigate this

problem. Hopefully this issue will be resolved as soon as possible. Also, kindly take note that items lost cannot be restored if they are lost due to account hacking.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support

czyli mi zwrócą czy nie? bo tu jest jakaś wzmianka o tym, że pracują nad tym problemem jak i o stracie poprzez hackowanie, tak ten nexon pisze że nawet z translatorem nie mogę przetłumaczyć;P

Edytowane przez kangrum
Opublikowano

Nigdy nie będzie nowego Leader-a, a jeśli będziesz do nich pisać, prawdopodobnie dostaniesz bana za multikonto

Klan nie zniknie, wiem bo byłem w takim klanie gdzie Leader miał bana ale byli admini na szczęście.

76561198090890807.png

Opublikowano

1.Nie klan nie zniknie

2.NIe zwrócą:Piszą że na twojim koncie były używane hacki

to jest niemożliwe. Może źle napisali lub to odnosiło się do czegoś innego? hacków to ja w żadnej grze nie uzywałem^^ na mnie jedyne co mogą mieć to multi/glitchy/p lvl^^ ale na to muszą mieć screeny albo gm musi wpaść;d tak jak to raz zrobił;]