Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Prywatny Server Zszc "Brak Odpowiedzi"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ....

Mam problem z serverem ZSZC priv ...

Otoz mam tam 2 postacie 105 i 1 postac 50 ktora dopiero rozbudowuje...

Gram dzisiaj i ok. godziny 10 nad ranem stwierdzilem ze niechce mi sie narazie grac i wylaczylem silkroada .... w granicach 12 godziny wlaczam ikone silkroad wybieram server i naciskam start wlacza sie ten prostakacik i pisze na nim silkroad i troche dlugo on trwa wiec postanowilem dac menegera zadan i wylaczyc i jesczze raz wlaczyc pisze mi Brak Odpowiedzi i nic sie niechce dalej wlaczyc ... i tak caly czas jak wlaczam teraz .... a jeszcze 3 godziny temu gralem .... przez jakies 3 miesiace ... wogole mi sie nie zacinalo chodzilo w miescie gdzie duzo osob gladziutko a tutaj ... nei moge wlaczyc bo brak odpowiedzi .... Prosze o pomoc ... co zrobic zeby sie wlaczalo normalnie? mam dobry komputer jestem pewny ze to nie przez to ze zaslaby komputer bo silk caly czas chodzil i nie zacinal p[rosze o pomoc co zrobic

Opublikowano

pare razy usuwalem i instalowalem na nowo clienta . leczz to nie pomoglo ;/ robilem tez reset rejestrow i przywracanie systemu przed 1 dzien i tez nie pomoglo prosze o pomoc naprawde ...

Opublikowano

Może masz problem z netem jakiś i dlatego nie chce ci wejść do silka? na przykład odłącza ci się net co jakiś czas :P

Nie wiem jak dziś ale serwery były przenoszone i mogą jeszcze cos z tym robić :)

Opublikowano

nie zdaje mi sie ze to o internet nie chodzi ... moze jakies ustawienia na komputerze jest ktos moze na forum co mial takiu przypadek lub sie zna na tym?

Opublikowano

jak wyczytalem to wylaczyles gre bo Ci sie nie chcialo grac , a wiec gra ma tez swoje uczucia i sie obrazila (zraniles ją) mysle ze kwiaty + czekoladki wystarcza i gra Ci wybaczy.

Ps: W biosie ustaw bootowanie z cd/dvd potem wloz czekoladki do cd rooma i zresetuj kompa , poczekaj az zje i go pod zadnym pozorem nie pospieszaj bo sie udlawi i bedziesz mial po kompie ,

Licze na +

Opublikowano

Ha Ha Ha smiejmy sie wszyscy zeby ci glupio nie bylo ^^... to nawet smieszne nie bylo i poco to piszesz zeby spamowac? prosze o pomoc a nie o jakies idiotyczne porady