Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yangi Na Allegro , SkąD Się Tam Biorą ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duży dylemat, gdyż ciągle się zastanawiam skąd użytkownicy allegro czerpią tak ogromną ilość yang. Ponieważ człowiek pracuje i zarabia marne 2100 zł miesięcznie a tam... liczyłem jednego sprzedawcy zarobek z aukcji to wynosił około 6 tyś. zł. w ciągu 4 dni!!! To w takim razie czy istnieje jakiś konkretny bug czy też komenda serwera , której nie znają gracze ? czy to jest też po prostu administracja główna firmy gameforge która zarabia sobie na lewo ? Czekam na wasze wypowiedzi co o tym sądzicie :) . PS. Jeżeli temat umieściłem nie tu gdzie trzeba proszę o przeniesienie a nie usuwanie tematu pozdrawiam.

Opublikowano

chińskie boty .

ale dam też swój przykład.

odpaliłem dziś na s4 pięć FB .

ryb nie otwierałem tylko selnąłem 400k za szt i zarobiłem ponad 150kk . co prawda to mało , ale zawsze coś jest .

żadnej komendy na pewno nie ma .

Opublikowano

na 75+lvl zarobek jet ogromny takie lvl maja przeciętnie 1kkk z dropu itp./ duza ilosc yangów to właśność serwera porostu serwer wystawai kase żeby na tym zarobić. ale też rużne boty itp ale nie sądze ze gościu ktury wybocił 300kk sprzedawał cięzko zarobiona kase za grosze

Opublikowano

Temat był wałkowany setki razy.

1. Chińskie boty.

2. Jest możliwośc że GF się "sprzedaje" udostępniając wszelkich rodzaju sposoby na yang.

3. Bugu raczej nie ma

Pomogłem? Daj +

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Sa też tacy którzy kupują sprzęt komputerowy...jak to nazywają: "eko" "D

żeby tyko uciągnął 3 max 4 metki a przy tym był jak najbardziej energooszczędny.

Stawiają chińskie boty, fishboty na 2-3 takich kompach czyli jakies12 postaci które 24/7 zarabiają potem wystarczy sprzedawać yangi na allegro :>

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Powiem tak,że na S14 Kirian wiekszosc yang na allegro pochodzi od Zakochana (98lv) wszedzie w m1 na rynku ludzie stawiaja shopy : Zakochana STOP,Zakochana nas okrada itp niewiem czy na innych serwach tez takie cos sie dzieje.

Ale coz 98 lvl idzie sobie na wiedzme i ma dziennie okolo 20 kd +4 + stalki i akcesoria +7 z tego ma 1kkk++ jak na dzisiejsze ceny na s14

ruch_13.jpg
Opublikowano

Oni kupują od botów kase i selają drożej na allegro

metin2.cc

vogamer.com

i jeszcze 2 stronki był z tanimi yangami ale teraz szukać mi się nie chce

Opublikowano

Reasumujac wszystko :

1. Chinskie FarmBot

2. Skupowanie yangow taniej i sprzedaz drozej ( metin2.cc , gold4fast.com itp )

3. Wtyki GM'ow ( watpliwe )

4. Niektorzy oszukuja i wystawiaja na zapas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...