Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Moderator][Minecraft.Mpcforum.Pl] - Matex

matex96

.  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy MaTeX mo?e zosta? moderatorem?

• Tak
      11
    • Nie
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o sobie:

Imię: Łukasz

Nick w grze: MaTeX

Dlaczego ja...

Na serwerze przesiaduję jak tylko mam ten mój wolny czas.. Pomagam graczom jak mogę.. tłumaczę jak używać pewnych komend, staram się pomagać nie tylko na czacie ale w innych sprawach też, takich jak: pomoc w budowaniu komuś domu, w kopalniach itp.. Ale czasami to wychodzi po za moje granice! Często widzę jak ktoś przez ( nawet ) kilka godzin prosi o pomoc moderatora a on nie ma czasu.. Chciałbym uzupełnić ten czas swoją pomocą. Łapać tych którzy niszczą w wieczornych godzinach domy / plantacje innych! Widziałem nie raz takie zdarzenia że ktoś niszczy dorobek innych. Jak wspominałem mam masę czasu którą mogę poświecić na serwer i pomaganie potrzebującym!

jeżeli wybieracie jedną z opcji ankiety uzasadnijcie ją argumentami...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jest dużo adminów? jest 13.28 i od rana na razie widziałem tylko geo.

Dam ci dowód że jest tutaj ktoś potrzebny z duża ilością czasu:

powod.jpg

jesteś na nie bo jest dużo osób ale to nie uzasadnienie.

Opublikowano

jestem na nie , niech administracja serwera dopiera odpowiednie osoby i pyta sie ich czy chcą zostac modami

lipne ankiety i podania nie powinny mieć wpływu na to.

nie każdy kto jest dobrym graczem będzie dobrym modem, moim zdaniem do tego trzeba mieć predyspozycje które zostaną zauważone przez kogoś wyżej ;]

3912274470.png

Opublikowano

@moretaste

Administracja lub ktoś "wyższy" do ciebie nie napisze.. to ja muszę napisać do nich. Żeby można łatwiej się było na mnie poznać....

Opublikowano

Jestem na NIE ... Pare razy miałem na Ciebie skargi od wiary ale nie przyłapałem na gorącym uczynku , ale stałeś obok i mówiłeś że nic nie robisz..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Mąka

Nie wiem o co ci chodzi.

@KacperEX

Dowody? nie masz dowodów, wyjdź z tematu...

@Edit

dobra koniec zamknąć temat bo to sensu nie ma ! Dajecie bez sensowne wypowiedzi typu jak pisał : KacperEX, krismisialek, pawelek95r.

8 osób dało na nie i nic nie powiedziało.. Zamknąć temat rezygnuję z wszystkiego...

Jak nie macie dowodów że coś robiłem, lub dajecie nie i wypisujecie bzdury na mój temat to nara !

Opublikowano

@Mąka

Nie wiem o co ci chodzi.

@KacperEX

Dowody? nie masz dowodów, wyjdź z tematu...

@Edit

dobra koniec zamknąć temat bo to sensu nie ma ! Dajecie bez sensowne wypowiedzi typu jak pisał : KacperEX, krismisialek, pawelek95r.

8 osób dało na nie i nic nie powiedziało.. Zamknąć temat rezygnuję z wszystkiego...

Jak nie macie dowodów że coś robiłem, lub dajecie nie i wypisujecie bzdury na mój temat to nara !

Na dodatek nie umiesz przyjmować krytyki na klatę. Nie wiem co napisałem bez sensu, skoro ukazałem całą prawdę. Cześć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...