Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem - Client] Dimension Pillar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem otóż *oymax wprowadził do gry diamenty które utrudniają grę moim postacią, są to tzw Dimension Pillar które po rozwaleniu wywalają z siebie całą chordę wściekłych myszy które biją mnie kluczami, i tu nasuwa mi się pytanie czy są miejsca gdzieś na expie gdzie te diamenty się nie pojawiają albo czy jakiś bot je skutecznie omija ??, nawet jak ustawie sbot żeby je omijał to fakt nie zaznaczy ale za to walne obszarówke to raz lub 2 razy zahaczy i diament pęka a wtedy to automatyczny zgon, jeżeli chodzi o postacie to mam 2x43 lvl, czy na większych lvl też jest problem z tymi diamentami ? jak to wygląda u was ??

Opublikowano

j a w eu pt nie mam tego problemu :D

Chociaż co do solo... może warto najpierw skile nie obszarowe a potem obszarówki ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Sbot ma od początku ;] sam CI omija nie trzeba nic robić, tylko dajesz mu chuting area i lajt :D

a PHbot to jedno wielkie gówno odradzam go wam.....Nie musisz sam nagrać skrypta

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest wywalenie skili obszarowych. Jak tego nie będziesz zabijał to na twoim spocie potrafi się pojawić 20 tych kamieni to ciężko czasami jest expić.

Sig.png

Opublikowano

Jeżeli przeze mnie dedłeś to sorry. Bo ja tak robię.

Przychodzę na spota, a tu 60 gfów! Rozwalam pillary i co wrócą na spota, to padają. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...