Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stubbs The Zombie - Problem

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

tak jak w temacie, mam problem z grą stubbs the zombie

mój komputer spełnia minimalne wymagania gry, więc jadę na najniższych detalach (pewnie to nie jest ważne ;])

otóż, przejdę do rzeczy, doszedłem do misji z tym komisarzem gdzie się tańczy, przewinąłem ją, i podczas filmiku się ściął komp, a gra sie wyłączyła (wystąpił problem z aplikacją stubbs.exe i zostanie ona zamknięta...)

później ominąłem ten filmik, i jak była ta misja w mieście, zjadłem pare mózgów (^^), kilka flaków rzuciłem, i podczas jedzenia entego mózgu sciął mi sie komp i był taki sam problem jak w poprzednim zdaniu, tylko bez filmiku :P

proszę o pomoc :[ chce se pograc w ta gre a nie mogę :[

@EDIT

przepraszam jeżeli temat jest nieregulaminowy, zapomniałem przeczytac regulaminu lokalnego (nie zauważyłem że trzeba :[)

@EDIT2

parametrów komputera nie znam, a grę pożyczyłem od kolegi który miał ją z cdaction lub z czegoś takiego :[

@EDIT3

screenshota nie mam, bo każdy już chyba widział taki komunikat :] (wysyłaj-nie wysyłaj) :D

@DOWN

ale on, dał mi ją na pendrivie już zainstalowaną :[

shoob.png

Opublikowano

Wątpie abyś się zastosował do wzoru. :mellow:

Gra oryginal? Czas na odp do 17:50

Użyj opcji 41967879092309766958.png

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

@EDIT2

parametrów komputera nie znam, a grę pożyczyłem od kolegi który miał ją z cdaction lub z czegoś takiego :[

@EDIT3

screenshota nie mam, bo każdy już chyba widział taki komunikat :] (wysyłaj-nie wysyłaj) :D

@DOWN

już napisałem wcześniej mizzer :] i duże sorki za niezastosowanie się do regulaminu :[

@Down

ale ja już mu pena oddałem :[ tylko se skopiowałem na dysk przedtem :[

shoob.png

Opublikowano

@DOWN

Bez instalki nie pójdzie.

@chyba, że będziesz grał w grę z pena :D

Opublikowano

witam ja mam taki problem z tą grą że doszedłem do misji z komisarzem i mi się gra wyłacza .. nic nie moge zrobić .. co mam zrobić z tym ?? przeinstalować ?? będą +

Zbieram

Plusiki :P

To Ten Zielony Przycisk :P

To Nic Nie Kosztuje A Dla Mnie To Motywacja :P

Opublikowano

To w tym wypadku jedynym wyjściem jest reinstal, chyba ze pokażesz nam swoje parametry kompa, tu masz program który ci to ułatwi:

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/testowanie_i_diagnostyka/CPU-Z.html

CPU-Z to kompleksowe narzędzie dostarczające wszystkie informacje na temat CPU użytkownika. Aplikacja nie wymaga instalacji, wystarczy uruchomić pobrany plik.

Program dostarcza następujących informacji: rodzaj i producent procesora, napięcie rdzenia, mnożnik zegara, zegary i obudowa, rodzaj i model płyty głównej, ilość pamięci RAM, BIOS, chipset i wiele innych.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

myśle że reinstall ponieważ kiedyś miałem tą gierke i normalnie działała odinstalowałem ją i nie grałem ale teraz zaisntalowałem i niestety nie działa być może jest to kłopot ze strony karty graficznej bo wymieniałem karte i teraz mam : ati radeon 4650 series hd 4650 1 gb ?

Zbieram

Plusiki :P

To Ten Zielony Przycisk :P

To Nic Nie Kosztuje A Dla Mnie To Motywacja :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...