Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z serwerem Belenus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Podczas gdy gram na "Belenusie: Polskim privie (www.metin2-belenus.pl) Gra mi sie zatrzymuje a po chwili znowu wraca do zycia .. i tak caly czas przez 3 dni juz ;//

Ludzie pomozcie mi ;/ Bedzie 5 oraz +!

Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ;/ To bardzo denerwujace jest gdyz jestem w DT a tu pach! zatrzymuje sie i mnie loga ;/ HELP!

Opublikowano

Chodzi Ci o brak odpowiedzi? Jeżeli tak to również miałem ten problem.. tylko, ze mi gra zacinała się na minutkę, dwie.. Było to strasznie denerwujące, nawet format nic nie pomógł, jeżeli masz to samo to jestem na 100% pewien, że to wina komputera.. Po jakimś miesiącu męczarni samo przeszło, wydaje mi się, że to z powodu małej ilości miejsca na dysku, bądź ramu, po dokupieniu 500gb ten problem mnie już nie dotyczy.

Pozdrawiam

Opublikowano

misio, chodzi o to ze gdy gram nagle sie zatnie ...a potem ruszy i tak w kolko ;/ ramu mam 2gb wiec nie ma probelmu , Belenusa zainstalowalem na dysku "D" gdzie jest 345 gb wolnego (za mało? :D) mysle ze to cos z netem .. ale chodzi mi on normalnie .. ale dzieki za posta masz + :)