Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam 108 lvl i jest to int ale ma 7 str dodane z racji tego że niedługo wchodzi cap 120 co byście polecali żeby zrobić taką hybrydkę, czyli w co dodawać i ilę jeżeli mam dodane tylko 7 str, chce otrzymać hybrydę najlepiej z małą ilością str ale z dobrą do pvp

Opublikowano

ja pytam o build a nie o set przy dodawaniu lvl chciałem zrobić Hybrydę ale postanowiłem walić w int reszte lvl i wyszło mi że 7 punktów dodałem w str a jak nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj, dlatego pytam ile str muszę dodać żeby mi taka Hybryda wyszła i czy to mi się opłaci, jak nie masz nic ciekawszego do wniesienia to się nie udzielaj

Opublikowano

ja się mam nie udzielać ? to wyjaśnij ocb piszesz kij wie co i myślisz, że czytam w Twoich myślach...

Jak masz do 108 dodane pure int to teraz to możesz dodawać jak chcesz i tak to bd pure int te 10 str nic nie zmieni czy tam mniej...

hubrydy są od 1:7 np. a jak masz do 108 dodane int to do 120 jak będziesz dodawać str to cośtam wyjdzie, ale wątpię, że 1:7

LifeSro

FusionRoad