Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka Pytań O 2010Sf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce uaktualnić mój serwer testowy ale potrzebuje wiedzieć kilka rzeczy:

1.Czy można uaktualnić pliki serwerowe z wersji z roku 2006 do 2010 bez ściągania instalki FreeBSD i utraty bazy danych?

2.Czy da się zrobić na plikach 2010sf serwer Hamachi,a jeśli tak to w jaki sposób?

3.Jaki client będzie dobry do łączenia się z serwerem na plikach 2010sf?(mam z bety.metin2.com i metin2.co.kr)

4.Jak się połączyć z serwerem poprzez clienta?

5.Czy mogę swobodnie edytować clienta wymienionego wyżej?

6.Jak zwiększyć na tych plikach maksymalny poziom bez utraty nowości w pliku game

Z góry dziękuje za pomoc.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Chce uaktualnić mój serwer testowy ale potrzebuje wiedzieć kilka rzeczy:

1.Czy można uaktualnić pliki serwerowe z wersji z roku 2006 do 2010 bez ściągania instalki FreeBSD i utraty bazy danych? Wystarczy przeinstalować SQL na wersję 5.5 i dodać kilka rzeczy do bazy. Jest poradnik na forum

2.Czy da się zrobić na plikach 2010sf serwer Hamachi,a jeśli tak to w jaki sposób? Serwer możesz zrobić, ale z tego co wiem to się nie da na niego wbić

3.Jaki client będzie dobry do łączenia się z serwerem na plikach 2010sf?(mam z bety.metin2.com i metin2.co.kr) Ja korzystam z Klienta Metin2 Singpore

4.Czy mogę swobodnie edytować clienta wymienionego wyżej? Tak, ponieważ nei posiada zabezpieczeń

5.Jak zwiększyć na tych plikach maksymalny poziom bez utraty nowości w pliku game Maxymalny poziom to 255.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Eh...skoro nie mogę zrobić serwera hamachi na 2010sf tak żeby się inni łączyli to sobie odpuszcze :/

Inne pytanie:

Czy da się zrobić lvl koło rangi na stałe na serwerze hamachi tak aby inni mogli się połączyć i go widzieć i jak jeśli to możliwe?

Jak dodać nowe skille z KR do clienta z 2008 roku?

Opublikowano

Eh...skoro nie mogę zrobić serwera hamachi na 2010sf tak żeby się inni łączyli to sobie odpuszcze :/

Inne pytanie:

Czy da się zrobić lvl koło rangi na stałe na serwerze hamachi tak aby inni mogli się połączyć i go widzieć i jak jeśli to możliwe? Tak, wystarczy ze ściągniesz odpowiedni plik game. Poszukaj na forum

Jak dodać nowe skille z KR do clienta z 2008 roku? Jest poradnik o dodawaniu szóstego skilla.

Opublikowano

Asparte dzięki za pomoc. : )

Cóż będę próbował.

Temat do zamknięcia...