Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko :)

Czy da się by GF podnosiły tylko sox a nie wszystkie itemy ?? i Czy jak mam ustawioną opcje do GF żeby chowały itemy do storage to czy też będą chowały one broń z SECONDARY ?? (2nd Weapon) ???

Proszę o odp. :)

Opublikowano

@up da sie.

Jeśli dasz w bocie, żeby Ci żadnych itemków nie podnosił. Soxy powinien podnosić.

Najlepiej ustaw, żeby bot podnosił Ci wszystkie itemki i je sprzedawał - więcej golda zarobisz.

A Ibot ma tak w sobie config zrobiony, że nie ważne jakie ustawienia ustawisz, a i tak będzie Ci soxy chował do depo.

Jeśli Secondary Weapon dasz w 1 slocie w inventory i oznaczysz ją w bocie (oczywiście też First Weapon) to nie będzie Ci tego ani sprzedawał, ani chował do depo.

SaintCandy.png
Opublikowano

haha wcale nie jest tak pięknie jak napisał twórca ibota, jeśli chcesz zachować soxy musisz zaznaczyć opcję żeby WSZYSTKIE ITEMY dawał do storage ;) boo nie ma nigdzie w filtrach soxów, a jeśli zaznaczysz aby sprzedawał dropy, to sprzeda też soxy-chociąz producent pisze inaczej, alee na innym forach znajdziesz potwierdzenie tego co pisze teraz.

moje goldfarmy na closierach dropiły dziennie średnio 450 itemów? nie możliwe jest to aby nie wydropiły ani jednego soxa przez tydzień

Opublikowano

to jak w końcu jest ?? bo chciałbym wiedzieć wole sox sobie zachowac lub sprzedac za pare kk niz za 200k np. do point girll :D

Opublikowano

SAM Mam tylko 4 gf, gdzie wszystko sprzedaja do npc, lecz sosy schowaly do depo.

@2x Up

moje goldfarmy na closierach dropiły dziennie średnio 450 itemów? nie możliwe jest to aby nie wydropiły ani jednego soxa przez tydzień

To pewnie mialy pecha -.-"

Mi gfy chowaja tylko soxy do depo. Reszta do npc idzie.

Jesli chcesz sie klocic... Twoja sprawa.

PuMeX, iBotem boce prawie od poczatku kiedy wyszedl :).

SaintCandy.png
Opublikowano

nie wazne jak ustawisz i tak schowa do depo... Mialem ustawione na 1-20lvl zeby nie podnosil itemkow bo i tak nic nie warte a 2soxy w depo sie znalazly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...