Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża Weekendowa Aktualizacja!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Do Marketplace wrócił snajperka WA-200 w cenie 600G1c. Jest ona dostępna tutaj: http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/ razem z K1_Gold.

2. Nastąpiła aktualizacja w 'Lucky Shot'. Dodane przedmioty: UMP45 i nóż 'Gurkha'.

3. Na ten weekend jest przewidziana aktualizacja, należy wyczekiwać :)

Oryginalna wiadomość:

http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=News&newsID=1448

Opublikowano

Hm, w zasadzie to nie wiem czy traktować 'Event' jako 'Event' na forum głównym Warrocka czy też 'Event' w samej grze, no cóż, przekonamy się :)

Opublikowano

może w końcu to nieszczęsne hero mode dodadzą w ramach niespodzianki a moze eventu ale chociaz w walentynki pewnie będą te medic boxy z secami ^^

Opublikowano

hmmm...... ciekawe ale po co pisza ze bedzie w weekend mogli by zrobic niespodzianke a nie ze piszą ze bedzie xD

napewno cos sie wydarzy bo od rana mam jakies dziwne lagi ktorych nie mialem wszesniej. MIEJMY NADZIEJE ZE JUTRO BEDZIE DUZA WEEKENDOWA AKTUALIZACJA!!!

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

ja jakoś teraz gram na europe east ZERO LAGGÓW! a i chce wtrącić że nie chce mi sie wr włączyć na dole po jakimś czasie pisze -39 mb

Opublikowano

Czy wy też tak macie że jak włączacie wr to game start się nie zaświeca i na dole się pokazuje -39, a po którymś razie się włączy ale nie mogę się zalogować ?:(

Sorry ze pisze to tu ale nie chce robić oddzielnego tematu.

/razor130: Otworz plik version.cfg i cofnij o 1.

Opublikowano

Czy wy też tak macie że jak włączacie wr to game start się nie zaświeca i na dole się pokazuje -39, a po którymś razie się włączy ale nie mogę się zalogować ?:(

Sorry ze pisze to tu ale nie chce robić oddzielnego tematu.

aktualizacja hs pomoże :) (ręczna ) ja też tak miałem aktualizowałem i działa :)

PS: Jak chcesz postaw minusa :) Bd się cieszyć ... :D

Opublikowano

Niestety doczekaliśmy końca weekendu i żadnej aktualizacji. Miejmy nadzieję że dzisiaj po południu razem z aktualizacją w MarketPlace coś wejdzie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...