Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Taiyo-World

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bn87jfbkf9az.png

Witam, postanowiłem założyć dyskusję tego serwera po to, żeby ograniczyć spam w publikacji.

Wypowiadajcie się śmiało na temat serwera, gdzie gracie itp.

Możecie tutaj również zadawać pytania dotyczące Waszych problemów.

Publikacja Taiyo - World :

http://www.mpcforum.pl/topic/289405-tutorialde-new-private-serwer-taiyo-world/

pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

no zacząłem grać na tym serwie i mam nadzieje że posiedzę przy nim trochę... nick Lorus król. Jinno (zawsze mozna zmienic)

Opublikowano

A ja mam problem z ich clientem. Gdy go odpalam wyskakuje mi, ze ''Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.''

Z tego co mi wiadomo jest to błąd spowodowany brakiem net. Framework, tylko, że ja mam zainstalowaną wersję 3.5 jak i 4.0. Czy mógł by mi ktoś pomóc ??

Co do serva bardzo fajny. W jakąś godzinke wbiłem lvl i mam 53 kk.

Czy ktoś dodaje punkty w te nowe skille ?? Jak tak to czy da sie je wbić na G/P i jaki jest ich dmg.

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć grę na tym servie [właśnie klienta ściągam] i zaciekawiła mnie sprawa nowych skilli ;d

Jak one wyglądają, co dają itp. Na przykład dla szamana smoka bo nim pewnie będę grał.

Jak coś nick będzie Yeralear lub YeralearPL

Używam, ale nie kocham mpcforum.pl!!! ;d

18706.png

TsukiStrife11_05___DON__T_FAV_by_Ro.png

33101.jpg

31508.png

20604.jpg

Na każdym privie gram pod nickiem Yeralear LUB YeralearPL

Zbieram + więc wiadomo o co proszę :D

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć grę na tym servie [właśnie klienta ściągam] i zaciekawiła mnie sprawa nowych skilli ;d

Jak one wyglądają, co dają itp. Na przykład dla szamana smoka bo nim pewnie będę grał.

Jak coś nick będzie Yeralear lub YeralearPL

Szaman i sura nie mają dodatkowych skilli, bo oni normalnie mają 6 skilli. Tylko wojownicy i ninje mają.

Pozycja: 192

Nick: Numq

Level: 88

Królestwo: 1_kl.jpg

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Ja mam problem taki ze jak pobralem clijenta i go wlaczam to pisalo ze brak NEt Framework 4.0 jak go pobralem i zainstalowalem to wyskoczyl drugi bląd a mam NET Feamework 2.0 4.0 i wgl.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Ja mam problem taki ze jak pobralem clijenta i go wlaczam to pisalo ze brak NEt Framework 4.0 jak go pobralem i zainstalowalem to wyskoczyl drugi bląd a mam NET Feamework 2.0 4.0 i wgl

PROSZE O POMOC

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Z tego serwera podoba mi się tylko nazwa.; ).

masz zjebaną sygnę.

17232195052073869175.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...