Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

What The Fuck?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Ściągnąłem sobie dziś CrossFire, zatrzymało się na 99% ale nie w tym rzecz. Zajebiście mi zlagowało kompa, w chuj zawirusowany był ten plik... Komputer tak mi lagował że dopiero po 2 godzinach udało mi się przywrócić system. Teraz patrzę a to gówno dalej jest na moim komputerze (komputer chodzi już normalnie) ale gdy kliknę na ten plik PPM to laguje mi i wywala błąd że explorer.exe przestał działać. Jak mogę ten shit usunąć? Trochę dużo danych mam na kompie a pendrive tylko 4GB żeby robić formata :( Z góry dzięki za pomoc.

Czekam na Tamisa..

Opublikowano

explorer.exe to jest ten pasek u systemu. Próbowałeś antywirusem? Jeżeli on nie pomoże to niestety format :( Chyba że są jeszcze jakieś sposoby :D

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Może spróbuj użyć programów typu Spybot Search & Destroy...

Nie używam teraz tego programu, ale pamiętam że miał opcje niszczenia plików czy coś... :D

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

Dobra ludzie, chujnia calkowita. Musze robic formata bo komputer sie wlacza 30 minut i sie dobrze nie wlaczyl. NIE SCIAGAJCIE CROSSFIRE!!!

Do zamkniecia

Czekam na Tamisa..