Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Moderator][Minecraft.Mpcforum.Pl]Cados

Cad0s

Czy  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy twoim zdaniem nadaj? si? Na Moderatora

• Tak
      37
    • Nie
      17
    • NIe mam zdania
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym złożyć podanie o Moderatora na serwerze MPCForum

Na początek nazywam się Mateusz

Lat;16

Mój nick Cados

Jaki jestem;

Zdrowy na umyśle ;>

Miły, można się ze mną dogadać

Szybko nawiązuję dobre(przyjazne) kontakty z ludźmi

Dobrze współpracuję w grupie

Dlaczego Ja?

Na serwerze minecraft.mpcforum.pl przesiaduję prawie cały czas "Whit 24h"

Wkurza mnie to jak ludzie"gracze" proszą o cuba także o pomoc ponieważ jest złodziej w ich domku albo ktoś burzy domek innego gracza itp.a modów nie ma

Na serwerze widzę zazwyczaj Kokosza od czasu do czasu no i naszego kochanego Geominga który moim zdaniem ma za duży ciężar.

Dlatego ja chciałbym odjąć mu ten ciężar i pomóc mu, także wam graczom abyście nie mieli żadnych kłopotów oraz abyście mile i spokojnie spędzali czas

na serwerze MPC.

Moim zdaniem przydałbym się dla Teamu minecraft.mpcforum.pl ponieważ jak już mówiłem przesiaduję tam bardzo dużo czasu a ten czas chciałbym poświęcić wam

Kontakt

GG 4113208

Opublikowano

Modów nie ma hm?

Zawsze gdy wbijam to jest Demonical lub madmike.

Wczoraj siedziałem od godziny 15 do 22 bodajże.

Dzisiaj nie mogłem po prostu wbić, ale tak to będę wyciągać normę.

Teraz jest taki czas, że niektórzy mają ferie, natomiast nie wszyscy modkowie je mają, więc nie wszyscy możemy wbijać dajmy na to o godzinie 10.

Od godziny 17 do 24 zawsze jest przynajmniej 1 modek.

Opublikowano

Przydał by się mod który siedzi 24h

to wtedy by musiał być jakiś extra bot że by siedział 24/7 i dawał ciągle cuby na zawołanie

ja osobiście widzę kolesia praktycznie codziennie i zgadzam się z nim. Jestem Za

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

Oczywiście za, dobry człowiek, mieszkamy obok siebie i trochę się widzieliśmy. ;]

Opublikowano

Ma nie codzienny avatar wiec jestem na tak

tnz tak ogolnie to koles wyglonda na tego organized normlanie ;p Wiec YEs

30364378.png

Opublikowano

Nie znam go , I ani razu nie widzialem go na serwie ... Jestem na nie a gram od 8-9 rano do 12 w nocy na serwie ;]

Opublikowano

Ja też jestem na tak , virus też będę częściej on jak wrócę do chaty jestem u mamy i nie mogę cały czas siedzieć przy kompie...

Po drugie mój imiennik więc jestem tym bardziej na tak , ogólnie widzę Cie często w grze

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jestem na nie. Administracja powinna sama wyłapywać najlepszych graczy z serwera i proponować im współpracę. Takich ankiet zaraz będzie tyle, że nie będzie widać nowych tematów. Osobiście nie mam nic do ciebie ale nie podoba mi się sposób naboru.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...