Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was jestem nowy w grze SilkRoad i niewiem kogo zrobić dla początkującego gracza jak możecie pomuc to prosze was:)

i mam jeszcze takie pytania

1.co to farma

2.co to sos.som,sun

z góry wam wszystkim dzienkuję za pomoc :)

Opublikowano

hmm jakby to wytłumaczyć

Farmienie to znaczy dostawanie większej ilości skill pointów potrzebnej do rozbudowywania i dodawania nowych umiejętności z tym,że dostajesz mniejszą liczbę % doświadczenia za potwora.Dajmy przykład- Masz np 50 lvl i za potwora party dostajesz 1sp z farmą -1.Masz 50 lvl i za potwora dostajesz 5 sp z farmą -9.Farma to jest gdy np masz 15lvl charakteru,i w drzewku skilli dodajesz level do np 7.Odejmujesz 15-7 i wychodzi ci 8-to jest twoja farma(-8) znaczy to że dostajesz więcej skill pointów za potwora i mniejszą ilość pukntów doświadczenia.Gdybyś miał np 15 lvl i level skilli dodasz do 15 to masz farme 0 to znaczy ze dostajesz duzo expa i mało sp.Maksymalna lfarming to - (-9).Znaczy to że jak masz np 20 lvl charakteru dodajesz skille od 0 lvla do 11 i masz farme -9.Trudne jest do zrozumienia na poczatku.Jak masz np 20 lvl i dodassz skille do 15 to masz farme -5.Inaczej i tak nie umiem wytłumaczyć,wątpie zebys cos zrozumiał ;D

Sos(Seal of Star) jest to broń albo inny przedmiot,który ma powiększoną swoją siłę i jest ulepszone o wiele lepiej niż normalny item.Som(Seal of moon) Jest jeszcze lepiej ulepszony i ma powiększoną siłę niż sos,a seal of sun ma największą siłę i jest najbradziej ulepszony za wszystkich wymienionych.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Warlock? dobry kawał

Jak ja mam problemy zeby to ogarnąć to co dopiero ty.Bierz wizarda,łatwe skille ma.

Warlock ma pełno statusów,podpaleń,stunów,innych gówien dlatego w ogóle tego nie polecam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

co wy mu pierd*** ?

dla początkującego: wizard pada jak szmata

warrior ma co 15 sekund poty i solo exp jest słaby

chinol chinol i tylko china !

Bower fire/light :)

lub s/s nuker light/cold (speed, bo wiem, że fire lepsze :D)

Poradników nie szukam sam znajdziesz.

tylko od 40 w clerze u Europy masz dopiero skilla, który działa jak poty : Recovery division potem Holy Recovery division.

Nie wierzę, żeby on ogarnął europę :)

ps. warlock to nic, dajcie mu rogue/warriora xD

@down

Tobie też się skojarzyło :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jak pierwszy raz to w pozycji leżącej i ty musisz być nad kobietą.

A tak na poważnie to polecam jakiegoś chinola, wiele musisz poczytać np. ze silkroadonline.com.pl. Tam jest wiele poradników, myśle, że nuker na poczatek bich, light, cold.

Ewentualnie z euro to byłby wizz / cler. Poczytaj w internecie poradniki na temat buildów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ok dzienki :)

Dzięki wam oddnalazłem swoją klase jest nią WarLock fajnie sie mi nim gra wygodne i nawet łatwo

tylko potrzeba mi dobrego BUILDU warlock/cleric

i mam jeszcze kilka pytań

1.co ty jest hybryda

2.co to są nuki (czy jakoś tak niewiem czy dobrze napisałem)

3.(dzisiaj jak se chodziłem znalazlem jakiegos Npc MAGIC POP) czy moge wiedzieć do czego on bo jak widzialem mial tak ruzne rzeczy ale niemoglem ich

zdobyć ani kupić :(

Proszę nie pisać dwóch postów pod rząd - plus 5%

//wojtek12