Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem. Gdy chwile pobiegam zaraz zaczynają mnie bolec pięty.. Co może byc tego przyczyną? Czasami tak boli że trudno mi chodzic (po bieganiu). Nie mogę nawet chwilę pograc w piłkę -.-

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

To może ja się dorzucę.. Ostatnio wlazłem na gwóźdź(mały łebkiem do góry) i wbiłem go sobie w piętę. Wszedł na jakiś 1 cm i przesunął się do przodu - rozerwał. Ładnie się wszystko zagoiło ale zaczęła mnie boleć pięta aż do uda. Czy to może być przyczyna wejścia na gwóźdź?

Opublikowano

To może ja się dorzucę.. Ostatnio wlazłem na gwóźdź(mały łebkiem do góry) i wbiłem go sobie w piętę. Wszedł na jakiś 1 cm i przesunął się do przodu - rozerwał. Ładnie się wszystko zagoiło ale zaczęła mnie boleć pięta aż do uda. Czy to może być przyczyna wejścia na gwóźdź?

Tak. Mogło wdać się zakażenie albo jakieś inne cholerstwo.

Opublikowano

Idź do ortopedy i on Ci powie co jest nie tak. Mnie tak bolą pięty jak pobiegam :] Ale nie tylko pięty, całe nogi mam jakieś połamane :D

@Down po 1 nie powtarzaj po mnie po 2 naucz się pisać po 3 warn za spam... ;x

Czekam na Tamisa..

Opublikowano

Możliwe że masz martwice kości piętowej.Ale lepiej ić do ortopedy.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nie da się :D Chociaż szczerze mówiąc nie wiem, ja tego nie leczyłem. Poczytaj na google. Mi lekarz powiedział że są takie przypadki że ludzie o tego na wózku jeżdżą ;/ Ale ja to mam już kilka lat więc jest looz. Idź do ortopedy to Ci wszystko wytłumaczy. Nie koniecznie musi to być martwica.

Leczyłem! Miałem specjalne wkładki do butów. Przypomniałem sobie :) Tylko te wkładki takie twarde były :D

Czekam na Tamisa..

Opublikowano

Dzizaas rzeczy pisze się przez "rz"! Moją mame kiedyś bolały pięty, jak poszła do lekarza to okazało się że to wszystko od kręgosłupa.

Opublikowano

Kiedys wbilo mi sie szklo w piete, napierdalalo przez ok. rok gdy chodzilem, samo przeszlo.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@up Przecież on nogi nie będzie sobie wyrywać ,co do twojego problemu mnie kiedyś też bolały z tydzień aż w końcu same przestały boleć wg. mnie to w jakiś dzień się zmęczyłeś i to coś podobnego wg. mnie do zakwasów.

Opublikowano

Nie bawcie się w Housa :) i nie piszcie takich głupich tematów bo to nie jest forum medyczne :)

Biegałeś wcześniej ? Dużo chodziłeś? Nosiłeś kilka par butów ? Ile trwa ból ? Czy wcześniej wbiłeś coś sobie w pięty ? Bolą dwie czy jedna ? <- od tego się zawsze zaczyna! Tak na przyszłość jak będziecie chcieli kogoś diagnozować :P

Z zamkniętymi oczami - to zwykłe nagniecenie. Grasz dużo w piłkę z tego co widze. Biegasz sobie. Odczekaj kilka dni :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...