Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dezycja Teamu Onyxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Około godziny 18:30 wszystkim osobom grającym na Onyxi ukazał się taki o to osobliwy napis:

http://img137.imageshack.us/img137/2328/0204181435.jpg

Co sądzicie o nagłej decyzji teamu Onyxi? ;] Moim zdaniem świadczy o chamstwie,bezmyślności i chciwości założycieli :<

Opublikowano

Fajnie tylko ss'a nie czyta...

A co do Onyxi to ja sie na nich ostro przejechałem, chamstwo i brak kultury nie zna granic

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

po 1. SS działa

po 2. Ładnie to tak na KamerModzie grać?

po 3. OFF4Ever. Coś robimy czego nie mogę zdradzić...

Zdradź tą tajemnice, i co z Tym ludźmi co wydali pieniądze na serwer>?

Opublikowano

po 1. SS działa

Tak ładnie...Db nie którym ss nie działa więc powiem co napisał ktoś z teamu ;] Prawdopodobnie GA...Uwaga cytuje "srv off 4ever ! Kase mamy ok 1500zl z itemShopu i konczymy gre!<3333" I co Vitronku? Nie próbuj nikogo uspokajać bo wiemy jak jest ;]

Opublikowano

Powiem tak, Onyxia już nie ruszy... więcej nie mogę powiedzieć bo Admin mnie zatłucze ^^. Może jutro wam coś powiem więcej...

Człowieku Ty nic nam nie musisz mówić bo my już wszystko wiemy...Jeżeli ktoś z Was nie za bardzo interpretuje cytat to powiem wprost najprostszymi słowami...ONYXIA JEST OFF BO TEAM OBŁOWIŁ SIĘ ZA POŚREDNICTWEM ITEMSHOPU I OFFNĄŁ SERWA -.- Vitron nie pisz już,że może jutro nam coś powiesz bo to jest ZBĘDNE Ogólnie najlepiej się już nie wypowiadaj bo próbujesz wcisnąć każdemu jakiś kit...Chyba,że chcesz powiedzieć to co ja no to proszę bardzo...ale żadnych pierdół typu "no nie to nie tak " itd -.-

Opublikowano

Fellenhaust

Mieliśmy zostawić serwer tak O przez ManiaCa? On rozdawał prawie połowie serva eq z navi więc pozdro...A i jednak nie zdradzę wam tej tajemnicy bo widze, że nie chcecie..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Fellenhaust

Mieliśmy zostawić serwer tak O przez ManiaCa? On rozdawał prawie połowie serva eq z navi więc pozdro...A i jednak nie zdradzę wam tej tajemnicy bo widze, że nie chcecie..

Vitron! Człowieku po polsku nie rozumiesz? Mamy gdzieś jakiegoś ManiaCa czy kogo tam wymieniłeś...trzeba było nie przyjmować do teamu jakiś nastoletnich napków...Teraz to Wasz problem....I mówię Ci człowieku,żebyś się już nie wypowiadał bo nic sensownego nie mówisz tylko jakieś pierdoły gadasz próbując się jakoś obronić...

Opublikowano

Nie ja podejmowałem decyzje czy Go wziąć. Dla tych co chcą wiedzieć więcej. To poszukajcie tematu o serwie i DOKŁADNIE, powtarzam DOKŁADNIE przeczytajcie "Dodatkowo" to MOŻĘ coś się dowiecie ale wątpie...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Nie ja podejmowałem decyzje czy Go wziąć. Dla tych co chcą wiedzieć więcej. To poszukajcie tematu o serwie i DOKŁADNIE, powtarzam DOKŁADNIE przeczytajcie "Dodatkowo" to MOŻĘ coś się dowiecie ale wątpie...

Vitron powiedz to co wiesz i przestań robić z ludzi idiotów mówiąc im,że niby coś powiesz na temat serwera dlaczego jest off...Każdy już wie,że team chciał zarobić na itemshopie półtora tysiąca i zamknąć serwer,więc naprawdę nie wiem człowieku co Ty jeszcze chcesz wykombinować...Moim zdaniem chcesz po prostu zataić prawdę tylko właśnie nie wiem w jaki sposób chcesz to uczynić...Naprawdę człowieku NIE ODZYWAJ SIĘ JUŻ BO NIC NIE WNOSISZ SWOIMI SŁOWNYMI PODSTĘPAMI Bo najpierw mówisz o administracji jako "my" a potem mówisz,że ty nie jesteś za to odpowiedzialny,więc zdecyduj się...albo mówisz coś konkretnego albo mówisz,że to nie są jako takie Twoje sprawy i się nie odzywasz i nie robisz z ludzi idiotów -.-

Opublikowano

Ostatnio często jest tak ,że odpalają serwa po czym zarabiają kasy i off 4ever..przykładowo: EvoniS (bez urazy )

Co do Onyxi to powiem ,że ich chamstwo razi;/

Opublikowano

Ja tylko o jednym panie ,który ma na forum nick @Hmm ,a na serwerze to XiaO.

Jeden wielki cwaniaczek ,który chce coś zrobić ale nie potrafi i widzę ,że to on pisał tą wiadomość bo srv tylko on z teamu pisał...

futureteam1.png

Opublikowano

po 1. SS działa

1. działa

2, tak ;) to forum cheaterów ^^

3. "wydajemy kase z is'u"

Takie pierdu pierdu ... Kolejny nie udany projekt od ekipy mpc ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Mentor
Opublikowano

Nie plakac o srv , dowiecie sie wszystkiego w niedziele wieczorem lub poniedzialek , ale nie wiem o ktorej H :)

IS wam nei przepadnie :)

Obecnie robie sobie male testy na starej Onyxi ^.^

Opublikowano

Nie plakac o srv , dowiecie sie wszystkiego w niedziele wieczorem lub poniedzialek , ale nie wiem o ktorej H :)

IS wam nei przepadnie :)

Obecnie robie sobie male testy na starej Onyxi ^.^

Buahahahahahahaahahha

Gracze podnieśli larum o kasę z ISa i już zapewnienia o testach. Dobra postawa Teamu.

Opublikowano

To nie jest odpowiedni temat do dyskusji , Zapraszam tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/280180-dyskusjaonyxia/

Zamykam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...