Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Nie Dziala Na Ie, Chrome I Operze

mgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu nie mam pojęcia czemu nie mogę zalogować się na Playspana z przeglądarek : Google Chrome, Opera, Internet Explorer. Wpisuję normalnie login i hasło, niby się strona wczytuje, ale w rezultacie strona tak jakby tylko się odświeża a nie loguje... Dlaczego tak jest? Błędy nie wyskakują..

Wiem, że wszystkie te 3 przeglądarki są na tej samej podstawie stworzone i w jednej się pewnie coś schrzaniło to wszystkie nie działają ..

Opublikowano

Dziala poklikalem cos i dziala, btw gdzie wlaczyc ciasteczka w Chrome ? : ) Bo czesto mi komunikaty sie wyswietlaja.

Opublikowano

Omg wee czytaj. Mowie jak WLACZYC ciasteczka. Bo wyskakuje mi co chwile na chrome komunikat

wymagane Cookies

By uzyskać wirtualną walutę od naszych sponsorów, cookies (ciasteczka) w twojej przeglądarce muszą być włączone.

Zwróć uwagę, że udostępnienie cookies tylko dla strony sponsorpay.com jest niewystarczające gdyż nasi partnerzy używają cookie tracking by móc zakomunikować kiedy oferta została wypełniona.

Po wykonaniu wymaganej akcji dla poszczególnej oferty możesz ponownie dezaktywować cookies.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...