Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Kub@

.Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna osoba, więc robiąc kolejkę zauważyłem że jest ktoś pode mną zjechałem i okazuje się że to kuba niszczy me tory i rozwala bustery, prosze o bana dla niego :/

41921223159249326659.png

16387257971187901196.png

21220733904953192832.png

Opublikowano

tu widać tylko jak on idzie przez tunel z torami trzymając w ręce kamień albo nawalając w w wywalony z torów wagonik ^^ pytanie nasuwa się jak on tu wszedł, zapewne speed hack ;D zauważcie są 3 kratki odstępu od torów ;d zasięg ataku akurat sięga 3 kratek, przypadek ?

Opublikowano

to są3 części,zauważ przyciemnienie na nich ;d i minimalnie widoczne odstępy ;d

Edit#

Matex prawdziwy przyjaciel ;d od kablowania ale cóż i tak ban dostanie ;D (nie ty matex)

Opublikowano

Jak to misiek zaczął ci tory rozwalać a nie ja! Kopaliśmy sobie i zobaczyłem że światła są i mu powiedziałem a jak on ciebie zauważył to speed hacka włączył i uciekł...Zrobił on tak bo nas straszy banem!

EDIT:Nie raz widziałem jak on kradnie mu...

A i zapomniałem dodać niebieskiarek czy ktoś inny powiedział że nam buszujesz po mapie na sh i powiększasz rozmiar mapy!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Matex! ty nie badz taki swięty! sam łaziłes po tunelach. To nie kub@ kradł tory on przypadkiem sie dokopał do jego tunelu i szukał wyjścia a robak poprostu go nie lubi i odrazu skarge dał..

76561198004076728.png
Opublikowano

nie jestem święty, ale nie wchodzę do tuneli a jak już wejdę to nic nie ruszam. Jak się dokopie to zakopuję.. Zdarza się wpaść przez jakąś dziurę do tunelu.. w ogóle masz jakieś dowody że byłem? Kradłem? Jak masz to daj na forum.

Nieregulaminowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...