Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Obliczac Srednie Umiejetnosci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam^^

jak w temacie jak oblicza się obrazenia wieksze ktore daje srednie umiejetnosci, np: zatruty miecz+9 ma dmg 237-277 srednie obrazenia to 50% a um np 30% i jak obliczyc pierwsze i drugie obliczenia? pytam gdyz wiem ze czym wieksze tym lepiej expic bo lwieksze dmg ale chcialem dowiedziec sie jak to sie oblicza;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Ja myśle że jak przykładowo sr 50% . 50% 237-277 czyli 118-135 z tego wychodzi że jeszcze o pół więcej ma ataku niż w podstawowym

Opublikowano

50% to wiadomo^^ to jak to prawda te 30% daje cos ale nie wiele, na privie mialem chyba 800% to dopiero byl odpal;] jak by mial ktos pewna wersje tego chetnie wynagroze + a panom dziekuje + leci;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

sorki^^ moze byc tez tak ze on daje 50% z zadawanego dmg tzn wale po 500 to daje 750;]

Opublikowano

Działa to w taki sposób, że średnie dodają nam obrażenia znajdujące się w ogólniej sile ataku. Przyjmijmy, że nasze obrażenia wynoszą 400 - 800. Można więc szybko obliczyć iż posiadając 50% średnich dostaniemy 200 - 400 pktów obrażeń. Czyli: 400 - 800 + 200 - 400 = 600 - 1200 obrażeń. Tak samo można to obliczyć jeśli posiadamy broń z obrażeniami do umiejętności.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

to mi chodzi tylko o takie;] pytam gdyz poprostu majac priva chce pobawic sie z pirciem < solo objechac DT> na poli gdyz co to za zabawa ripa w m1 dednac;] troszke fatygi^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...