Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wirusem Na Kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z jakimś wirusem na laptopie ponieważ wychodzą mi błędy i nie mogę włączyć żadnej ikony nic żadnych gier ani anty wirusa tylko internet działa i wogule wolniej chodzi i pokazuje się okna z jakimiś 32 błędami i tam pisze trojan woorn syperware czy jakoś tak i tak na zmianę .Nie wiem obraz też się zmienia co mam robić (Ale tak żeby żadne pliki się nie usuneły ani zniszczyły PROSZĘ O POMOC ! ! pomóżcie

wsrh.jpg

Opublikowano

I po jakiego grzyba? Jak nie bedzie potrafil rozroznic procesow systemowych od tych szkodliwych?

Zeskanuj procesy Hijack lub tym Combofixem i wyslij logi tutaj w code.

Opublikowano

Czyli jak mam anty wirusa McAfree to mam zrobić skanuj i te pliki ?

bo nie znam się zbytnio

Ej a mi się jeszcze włączył Jakiś program System tool i skanował i pisze Infekcions 32 i wyżej jest napisane trojan ,worm ,syperware i tak na zmiane i tesz mi wyszła jakaś tapeta

i tam takie coś pisze

WARNING!

Your re in Danger !

Your computer is infected with spyware!

ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK WHEN YOU VISIT SITES,SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED AND IT IS IMPOSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDART TOOLS YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS.aND IN SOME CASES

FOR YOUR BOSS,YOUR FREINDS,YOUR WIFE,YOUR CHILDREN. EVERY SITE YOU OR SOMEBODY OR EVEN.....

SECURE YOURSELLF RIGHT NOW!

REMOVE ALL SPYWARE FROM YOUR PC !

I jak chce coś włonczyc to pokazuje się to Aplikaction cannon be executed. the file mcshell.exe is infected

please activate your antivirus software

pomuszcie prosze

wsrh.jpg

Opublikowano

Ściągnij Hijack

To jest ukryta treść, proszę

Zrób log aktywnych procesów i je tutaj wyślij. Chociaż z tego co czytam .. to dla Ciebie łatwiejszym rozwiązaniem będzie format, bo już widzę jak robisz ten skan.

Ej ale ja tego nie moge nawet zainstalowac tego

wsrh.jpg

Opublikowano

Ej ja mam problem z tym programem on mnie blokuje i coś podobnego co tu jest napisane zabacz :http://trojan-killer.net/how-to-get-rid-of-system-tool-firewall-alert/?lang=pl#more-1677

wsrh.jpg

Opublikowano

Mialem ten sam problem. System się zjebał przez svchost

Uruchom ponownie kompa, F8 i tryb awaryjny --> Admin --> Komputer --> C --> Windows --> svchost.exe --> usun --> uruchom ponownie kompa :)

To pomoże na jakiś czas, radze zrobić formata :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...