Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisałem coś takiego:

HotKeySet("{F1}", "start")

HotKeySet("{END}", "stop")

While 1

Sleep(10)

Wend

Func stop ()

Exit

EndFunc

Func start ()

While 1

$pixel = PixelSearch(11, 77, 1011, 632, 0xCC0000)

If not @Error Then

MouseMove($pixel[0], $pixel[1], 1)

EndIf

Wend

EndFunc

I teraz nie wiem jak napisać aby po najechaniu na ten pixel (działa dobrze) kliknął myszką po 1sek. a potem ctrl (lub 1) czy mógłby mi ktoś pomóc ?;/

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Sleep(Delay)

MouseClick("Left albo Right", pixel[0], pixel[1])

Send("{1}")

Chyba starczy.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Sleep(Delay)

MouseClick("Left albo Right", pixel[0], pixel[1])

Send("{1}")

Chyba starczy.

dzięki za pomoc, możesz jeszcze napisać jak by miał wyglądać cały ten kod ? bo error :/

Line 22 ...

Mouse click ("left", pixel[0], pixel[1])

MouseClick ("left", pixel^ ERROR

dobra wiem błąd był brakowało $ i czegoś tam jeszcze, zaraz zobacze jak działa jak coś to napisze :)

Pytanka :)

1. Czy po przecinku mogę tam wpiać inne pixele które ma szukać ??

2. Jak zrobić by bot np klikał na minimapkę ( sam leci), i po drodze jak zobaczy pixel atakował i leciał dalej ? Np: bot klika na współrzędne 999,423 leci tam po drodze jak wyskoczy pixel (alien) to go atakuje i leci dalej do wybranego miejsca, potem klika na współrzędne 333,333 i tak w kółeczko ?

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano (edytowane)

Ty nie oczekuj że my napiszemy całego bota za Ciebie... Kliknij czasem ten szatański przycisk F1 i poszukaj. I nie wykręcaj mi się że angielskiego nie znasz - bez języka to i tak za przeproszeniem chuja zdziałasz w programowaniu...

1. Nie, nie możesz -> F1

2. Pętla, najpierw leci do koordów, co każde wykonanie sprawdza czy nie ma alieńskiego pixela na ekranie, następnie jeśli jest to go bije, a jak nie ma to leci dalej. Takie trudne? Wszystko zrobisz za pomocą Click/Send i pętli.

Naucz się lepiej formułować pytania, bo jak już pisałem nie będziemy za Ciebie pisać (no chyba że znów się znajdzie jakiś półmózg i wklei gotowca licząc na reputację).

#EDIT:

I why the fuck nie mogę dawać plusów? Tylko minus mi się wyświetla.

Edytowane przez Maciek134

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

Ty nie oczekuj że my napiszemy całego bota za Ciebie... Kliknij czasem ten szatański przycisk F1 i poszukaj. I nie wykręcaj mi się że angielskiego nie znasz - bez języka to i tak za przeproszeniem chuja zdziałasz w programowaniu...

1. Nie, nie możesz -> F1

2. Pętla, najpierw leci do koordów, co każde wykonanie sprawdza czy nie ma alieńskiego pixela na ekranie, następnie jeśli jest to go bije, a jak nie ma to leci dalej. Takie trudne? Wszystko zrobisz za pomocą Click/Send i pętli.

Naucz się lepiej formułować pytania, bo jak już pisałem nie będziemy za Ciebie pisać (no chyba że znów się znajdzie jakiś półmózg i wklei gotowca licząc na reputację).

#EDIT:

I why the fuck nie mogę dawać plusów? Tylko minus mi się wyświetla.

tylko się pytałem :) po co mam szukać czegoś czego nie można zrobić ? Wy w tym siedzicie od xxxxx czasu ja od wczoraj ^^. Którym się włańcza edytor gui czy coś w tym stylu, na filmiku który oglądałem był skrót alt+m ale u mnie to nie działa, w opcjach też tego nie ma ;) no trudno poszukam sam

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

@2x up:

Trzeba było chociaż jakikolwiek tutorial przeczytać... chociażby w tym moim masz na samym początku o SciTE i o tym że trzeba zapisać plik najpierw żeby zaawansowane opcje się pojawiły, inaczej nawet help nie działa.

@OFF:

Dlaczego nie mam nigdzie ikony plusa? Same minusy mogę dawać :D

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

@2x up:

Trzeba było chociaż jakikolwiek tutorial przeczytać... chociażby w tym moim masz na samym początku o SciTE i o tym że trzeba zapisać plik najpierw żeby zaawansowane opcje się pojawiły, inaczej nawet help nie działa.

@OFF:

Dlaczego nie mam nigdzie ikony plusa? Same minusy mogę dawać :D

Dawaj same minuchy :P

zapisałem help działa, gui też nie wyskakuje :(

już czytam ;)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

• Dodaj nową pozycję...